Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lldjf88ffg

CZY WAM TEZ W CIAZY PIERSI UROSLY TAK BARDZO???CZY TO NORMA?

Polecane posty

Gość lldjf88ffg

MIALAM B A MAM D TERAZ SZOK DZIEKI CIAZY BEDE MIEC WIEKSZY BIUST I PO CO TE OPERACJE Jak wystarczy zajsc w ciaze..

Gość cbvbvbvb
no,a.e po ciązy pewnie się zmniejszy

Gość zoe eo
zostaną ci naleśniki po ciąży i karmieniu

Gość ale glupie baby tu sa
ale ty glupia jestes ile ty masz lat?? cala przytyjesz z 15-20kilo a po karmieniu zostana bi obwisy i rozstepy......:o

ja też miałam małe b a po porodzie doszło mi 17 cm w obwodzie i karmiałam 2 dzieci i nie mam zwisów ani rozstepów.... a piersi jak się skończy karmić albo nie karmi szybko wracaja do swojego rozmiaru

Gość ja uwielbiam cukinie
ja karmilam 16 miesiecy i teraz mam rozmier wieksze niz przed ciaza. mialam B teraz mam C a jak karmilam to doszlam do F :)

Gość Niestety im większe
piersi w ciąży w porównaniu z rozmiarem przed ciążą tym większe ryzyko obwisłych piersi . Po ciąży moga zmaleć do rozmiaru sprzed ciąży choć mogą też pozostać większe jednak nie aż tak jak teraz , więc ta skóra nie będzie jedrna i mogą być widoczne rozstępy . Jeżeli masz zamiar karmić piersią to niestety nic nie możesz robić z piersiami aż do zakończenia karmienia , jednak jezeli nie planujesz karmić naturalnie to od razu po porodzie zabierz się za ujędrnianie rozmarynem. Robisz nalewkę z wina i rozmarynu (suszonego) i robisz kompresy na piersi i zostawiasz na noc . Takie zabiegi ujędrniają i wciągają skórę na tyle na ile się da . To samo możesz robić też po skończeniu karmienia piersią tyle że mleko dodatkowo je wypełni. Jeżeli będziesz mieć wyjątkowego fuksa a dodatkowo masz świetną gatunkowo skórę (mocną i jędrną) to możesz uniknąć rozstępów ale nadmiar i tak troszkę jest widoczny. Głowa do góry , nie musi być źle.

Gość mamulincia
Przed ciążą E, teraz karmię i doszłam do K!!!. tragedia:( nigdzie nie ma biustonoszy w takim rozmiarze do karmienia w rozsądnej cenie:((((((((((((((((((

Gość MamaIzona84
Przed ciaza rozmiar 70D. Pod koniec ciazy i po porodzie 75G. Karmilam piersia tylko kilka dni. Teraz (4 lata po porodzie) 70 FF. Nie wisza mi, sa ladne, mam kilka rozstepow, ale sa juz biale i niewidoczne. W niektorych sukienkach moge spokojnie chodzic bez stanika.

Gość ja uwielbiam cukinie
ja tez nie mam rozstepow ale to chyba dlatego ze mam dobre geny - na brzuchu tez nie mam nawet jednego a mialam niezla pileczke z przodu :) ale codziennie cala ciaze nawet jak jeszcze nie bylo nic widac wcieralam w cialo maslo Palmersa czy jak tam sie to zwie i nie wiem czy to mi troszke nie pomoglo wrocic do ladnej skory po ciazy

Gość MamaIzona84
Na piersiach mam kilka rozstepow, ale juz na brzuchu w 8 m-cu wyszlo mi pelno, mimo, ze cala ciaze sie smarowalam, przed ciaza tez dbalam o cialo-balsamy, cwiczenia. No ale tez juz sa biale, wiec nie przejmuje sie. Stroj kapielowy zakupilam obudowany z przodu na brzuchu-ma za to duzy dekolt i gole plecy.