Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicram15

FOTOGRAFIA

Polecane posty

Gość nicram15

Witam wszystkich. Chciałbym kupić aparat fotograficzny aby uwiecznić wakacyjne chwile. niestety mam problem z wyborem i nie mogę się zdecydować. Zastanawiam się nad Nikon 1 J1 + 10-30 mm , Sony NEX-C3 + 18-55 mm , a Sony DSC-HX20V. Nie jestem zapalonym fascynatem robienia zdjęć. Potrzebuje aparat robiący dobrej jakości zdjęcia w każdych warunkach i porach a do tego żeby nie był za duży. Pomóżcie proszę. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam:):)

Gość Fauxnews
wujek google nie gryzie poczytaj opinie o tych aparatach i wtedy bedziesz miała jakies pojecie

Gość jakajataja
No widzisz, mam taki nawet nieduży, genialne zdjęcia, w nocy/po ciemku w mieszkaniu zrobi ci takie, że wyglądają, jakby był sam środek dnia, jakość genialna, jeszcze mnie nie zawiódł, nie robi czerwonych oczu i kosztował ok. 600 zł, więc niedrogo, a klasa niesamowita...tylko cholera nazwy i modelu nie pamiętam, a naprawdę świetny :(

Ja myślałbym o Nikkon' ie. Firma ma długie tradycje "fotograficzne". Jednak spróbuj przejrzeć specjalistyczne fora dotyczące fotografii i wyszukaj konkretne informacje na temat tych modeli aparatów... P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Gość jakajataja
Olympus Digital Camera :D :D :D jestem świetna :D ale model jeszcze poszukam :D

Gość jakajataja
SP800 UZ :) Mój misiaczek :D

Gość nicram15
.....ale bardzo proszę o poważne potraktowanie mojej prośby ponieważ naprawdę się na tym nie znam i można i wszystko wcisnąć:P

Gość jakajataja
Poważnie mówię, tez się ne znam, kupiłam w Media Markt, ale jestem przenajszczęsliwsza. Mały, zgrabny, wygodny i genialna jakosć. Polecam z czystym sercem, nie można się zawieść na tym aparacie.

Gość nicram15
jakajataja: SP800 UZ ciekawy jest, właśnie o nim czytam. Dzięki przynajmniej coś sprawdzonego w takim razie.:) ale poczekam jeszcze może ktoś coś poleci innego albo wypowie się na temat któregoś z tych które podałem...:)

Gość jakajataja
:) w kazdym razie jak za kilka lat przyjdzie mi go zmienić, to na pewno na jego następcę :) Pozdrawiam i zyczę powodzenia :)

Gość Tadzio C5C
co za badziew ten Olympus SP-800 UZ on nawet na prezent dla tesciowej sie nie nadaje szkoda kasy i nerwów na to gówno

Gość nicram15
Dzięki, a Tobie życzę samych wspaniałych fotek:)

Gość jakajataja
Miałeś? używałeś? to zamilcz. A ty co masz, jednorazówkę z marketu?

Gość fotograf amator
zdecydowanie Nikon

Gość nicram15
Tadzio C5C: a co możesz innego zaproponować? tylko w takich rozsądnych granicach jeśli chodzi o kwotę:)

Gość Tadzio C5C
mój brat miał no porazka ten aparat za taka kase tylko trzeba polowac bo ceny sa rózne rozpietosc od 1000 do 1300 zł to bym o niebo lepiej kupił Canona d1000

Gość nicram15
fotograf amator: A nie maja znaczenia tutaj piksele? nikon 1 akurat ma cos 10mln Sony nex 16 mln a sony dsc 18

Gość jakajataja
ja kupiłam za 700

Gość Tadzio C5C
zgadza te Olympusy SP-800 UZ były z cenach od 700 do nawet 1000 zł brat kupił w promocji za 700 zł sorry ale ja nawet za darmo bym nie chciał tego aparatu

Gość nicram15
prosiłem o pomoc w wyborze aparatu, a nie w rozwinięciu kłótni:P

Gość jakajataja
może trafił na felerny, jak dla mnie- ideał. Filmy extra, zdjęcia- klasa. Nie wiem,czego chcieć więcej. Rozsądna cena. Aparatu za 2 tys nie potrzebuję, ten jak na swoja klase świetny.

Gość Tadzio C5C
nicram jesli chodzi o aparaty lustrzanki to akurat te piksele mają bardzo duze znaczenie natomiast w zwykłych cyfrówkach typu małpka jak ja to nazywam czy idiot camera to piksele to chwyt marketingowy reklamowy

Gość Tadzio C5C
jakajataja ja czytałem opinie o tych aparatach Olympus SP-800 UZ no tragedia poczytaj sobie a wtedy dyskutuj

Gość nicram15
czyli w takim nikon 1 te 10 daje taki efekt jak w tym sony dsc który ma 18? nikon mi sie podoba ze względu na szybkość zdjęć a to tez chyba może sie przydać....

Gość jakajataja
Mnie opinie nie obchodzą, ja go mam i uzywam stosunkowo często :) MOja opinia jest na maxa pozytywna :)

Gość Tadzio C5C
ten Olympus SP-800 UZ ma jedynie fajny grip i nic wiecej

Gość Tadzio C5C
no jeżeli ciebie nie obchodzą opinie innych to nie ma co z tobą dyskutować bo ty i tak wiesz najlepiej wiec nie ma co z tobą dyskutować

Gość Tadzio C5C
nicram ile masz kasy na aparat

Gość jakajataja
Wszystkie opinie: 81 Pozytywne: 75 (93%) Neutralne: 4 (5%) Negatywne: 2 (2%) i przeglądając wszystkie to te 65 na 5 :)