Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerotematubezwiawtu

Czy jest to możliwe?

Polecane posty

Gość zerotematubezwiawtu

Cześć, Mam 24 lata, po 5 latach rozstałem się z moją jedyną parterką i dziewczyną. Czy teraz po tak długim związku znajde dziewczyne? W ogóle teraz jakoś nie umiem flirtować, nie umiem rozmawiac z dziewczyami, tylko na stopie kolezenskiej i jakoś jest drętwo na randkach... mieliscie tez tak? jakieś rady?

Mam ten sam problem:-/ Nie potrafie sie zaangazowac, kazdego traktuje jak kolege... Chyba potrzeba nam czasu... Skup sie na sobie, pobaw sie troche, moze sama Cie znajdzie;-)

Gość zerotematubezwiawtu
no właśnie...każdą traktuje dokładnie jak ty, jak koleżanke, nawet mówie jak do kolezanki, nie ma jakiegos podtekstu flirciarskiego... nie wiem co jest...i nawet mi nie zalezy na nastepnych spotkaniach.... kurde...

A co z byla dziewczyna? Moze chcesz do niej wrocic? Wiec na sile nie ma co sobie innymi glowy zawracac.

Już niejedną parę z takim stażem widziałem i większość jak się rozstawała ze sobą to i tak po pewnym czasie wracali do siebie. Także nic straconego. A tak z drugiej strony to chodzić 5 lat... już dawno zacząłbym myśleć o ślubie, bo potem tak to wynika z samego chodzenia.

Gość zerotematubezwiawtu
PO PROSTU JAKOś wyszedłme z wprawy czy coś... mysliciee ze czas pomoze? czy trzeba tzw ćwiczyć i umawiac sie i rozmawiac z jak największa liczbą kobiet....

Offf na slub trzeba miec kase:-P a poza tym nikt w tych czasach nie chce brac slubu... Takie rzeczy tylko w erze;-)

Gość zerotematubezwiawtu
jesli chodzi o słub to ani ja ani byla moj anie myslelismy o tym, za wczesnie zeby o tym myslec a raczej do siebie nie wrócimy...juz rozstawalismy sie np. na miesiąc itp itd a teraz to juz definitywnie koniec

Gość zerotematubezwiawtu
umówiłem sie z trzema, 2 laski to tylko jedno spotkanie a z trzecią 2 spotkania, trzeciego nie chciałem bo nie podobal mi sie jej styl bycia i charakter...przemądrzała

Gość zerotematubezwiawtu
po tych randkach jak narazie ochota mi przeszła...

A skad wlasciwie jestes? Nie zrazaj sie tak od razu. Choc zaloze sie, ze kazda z nich porownujesz do swojej bylej:-P

Gość zerotematubezwiawtu
a poznania, a Ty? noo tak, trochę porównywałem i wszystkie z nią przegrywały na starcie praktycznie

Z Gdanska, mam w Poznaniu kumpla... Slyszalam duzo o poznanskich dziewczynach niestety nic dobrego:-/ wiec mozesz miec problem:-/

Gość zerotematubezwiawtu
a w Gdańsku sa fajne?

Gość zerotematubezwiawtu
i gdzie mam "wyrwać" ;P ale ja lubie skormne kobiety, uczuciowe...wartościowe

Co to znaczy wartosciowe? Bo to pojecie wzgledne, czego konkretnie sZukasz w kobiecie?

Gość zerotematubezwiawtu
żeby się szanowała, była inteligena, miała pukładane w głowie... nie jakas popieprzona wariatka, którą tylko tipsy i ciuchy interesuja, z taką z którą można porozmawiac na inteligentne tematy

Twoje wymagania nie sa wygorowane, bo bez problemu je spelniam... Tylko adres zamieszkania mam zly:-P jesli dasz sobie troche czasu, jestem pewna, ze bez problemu sobie kogos znajdziesz;-)

Gość zerotematubezwiawtu
to miłe co mówisz i budujące.... tylko gdzie mam poznac, skoro nie chode na imprezy a znajomcyh na palcach jednej reki moge policzyc

Gdybym to wiedziala, nie bylabym teraz sama;-) ale mi poradzono dzis, zeby nawet na spacer wyskoczyc, nie siedziec w domu:-) mysle, ze facetom jest latwiej zagadac do dziewczyny... Choc wiekszosc z nich robi to wlasnie na imprezach

Gość zerotematubezwiawtu
no właśnie a my siedzimy w domu ja te ciule... ja w tamtym roku jezdziłem na rowerze wieczorem (wtedy chłodniej i mnie osób) i 2 panny sie do mnie uśmiechnieły i bym na pewno zagadał...no ale wtedy bylem w związku...

Gość zerotematubezwiawtu
nie wiedziałem ze kobiety mają takie same problemy jak MY

Ja aktualnie siedze w pracy:-( wiec spacer musi troszke poczekac:-/ to wskakuj na rower, na co czekasz?:-) dobrze Ci to zrobi, a moze akurat komus wpadniesz w oko;-) kobieta to tez czlowiek:-) i tak jak wy faceci tez ma problemy, czesto bardzo podobne:-)

Gość zerotematubezwiawtu
taa tylko gorzej taką panne zagadać... niektóre w ogole nie chca być zaczepiane na ulicy

Nieprawda:-P laski lubia byc zaczepiane nawet przez budowlancow... Mam wiele kolezanek, wiem co mowie;-)

Gość terele morele
przyłączę się do pogawędki, tez mam ten sam problem długi związek, rozstanie.. a teraz problem w rozmowie z facetem, straciłam chyba wprawę.. :)

A tez zrobilas sie taka zdystansowana i oziebla? Czy tylko ja tak mam?:-/