Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 02d1d11

mam 22 lata i nerwice :(

Polecane posty

Gość 02d1d11

nienawidze ludzi, wszyscy mnie denerwują, wracam do domu i gęganie matki i ojca a jak sie klocą to mam ochote rzucic sie z balkonu :O do tego moja siostra, nie zdała debilka w 2 liceum , pelnoletnia juz jest i nie wie co chce robic w zyciu..w sumie nic nie wie :O tylko siedzi przy komputerze jak pierdolnieta, gra w jakiejs durne gry, oglada filmy a wieczorem idzie z kolezankami na rower albo łazic po miescie ..mnie sie obrywa za nią :O Nie moge sie skupic, krzycze na ludzi, stalam sie chamska i wulgarna, ciagle jestem poddenerwowana i spocona , wczoraj wsiadlam na rower, pojechalam 20 km za miasto,nad rzeke, cisza nikogo nie ma wreszcie odetchnęlam uspokoilam sie..wrocilam do domu i znow to samo :(

Gość to nie nerwica masz
chamski charakter i się wkur.......asz

Gość a ja zmierzam chyba,
w stronę nerwicy

Gość xfert345345
no właśnie - najlepszym rozwiązaniem w tego typu sytuacjach jest zmiana otoczenia które nas niszczy.

Gość tyujkl
masz wredny charakter i tyle jebana cipko

Gość 02d1d11
ja wredny charakter? od dziecka kazdemu pomagałam w nauce, finansowo, w znalezieniu pracy w fimie ojca i co z tego mam? NIC , nawet dziekuje nie uslyszalam. Gdy zobaczyli ze jestem dobra zaczeli mnie wykorzystywac :O Zawsze bylam usmiechnieta, mila az do bolu i tak mi sie swiat odpłaca. Teraz gdy ja potrzebuje pomocy nikt nie ma czasu, maja mnie po prostu w dupie

Gość fsdsfd
a loda kiedys robiłas ?

Gość tyujkl
pierdol ich jak ci nie chca pomoc i tez im nie pomagaj

Gość tyujkl
no wlasnie loda juz kiedys robilas??

Gość 989221323
ja ostatnio złopie haktolitry kawy, mam podobnie i nie wiem czy to nie przez to... :( zaczełam brac magnez i jest nieco lepiej.

Gość 989221323
co do opuszczenia rodziny albo charakteru- zastanówcie się na d bzdurami co wypisujecie. W jej rodzinie nie dzieje się nic złego, a te problemy typu przesiadywanie na kompie są tak wielkie jak burza w szklance wody....

Gość a ja żłopie cole i energy
.