Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie

jak się ubrać w kryzysie TTV

Polecane posty

Gość (nie

oglądał ktoś program "jak się ubrać w kryzysie" na kanale TTV? jak Wam się podoba? jak go oceniacie? ja wczoraj w internecie obejrzałam kilka odcinków, lubie programy tego typu, ale jako, ze to polski program, to nie liczyłam, że będzie jakoś szczególnie udany ;) Napiszę co mi w nim nie odpowiada: - nie trawie jak prowadząca radzi zakładać długie bluzki/tuniki do jeansów (na ogół szerokich, porozciąganych) - okropnie to wygląda - jak dopiero po dwie bluzki (jedna na drugą) z zupełnie innej parafii, nie pasujące do siebie - kolory dobierane do uczestniczek też nie zawsze są udane - a fryzury.. no cóż, również dobrałabym inne:) na pewno odpowiednie do kształtu twarzy. Młodej kobiecie nie ściełabym włosów na krótko, to niestety postarza.. (nawet te modne fryzurki wg mnie dodają lat). A co do stylu samej prowadzącej - przydałoby się jej więcej koloru, z góry na dół jest cała czarna i to wcale nie wyszczupla, okropnie wygląda. A poza tym bardzo fajna z niej babka, sympatyczna i pozytywna ;-) Zapraszam do dyskusji:)

Gość Hooroodyńska
Prowadząca wydaje się być szalenie sympatyczną kobietą, ale po tym jak się ubiera nie odważyłabym się poddać jej metamorfozie. Zupełnie nie mój styl i brak klasy w wykreowanym wizerunku, a na to bardzo mocno zwracam uwagę.