Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FamasfromParis

10 typów najczęściej występujących kobiet.

Polecane posty

Gość FamasfromParis

1. Marzycielki - cały ich świat opiera się na wybrazeniach i marzeniach o tym jak powinien wyglądać zwiazek i ich facet a, ze nigdy takiego nie spotkały to dalej marzą. 2. Słodkie cipki - nikomu ni szkodz bo dla wszystkich są zawsze miłe a swoje zdanie ogranicza się do wyboru koloru butów. Dla maloeymagajacych bajka. 3. Drapieżne kocice - wiecznie na lotach i tylko, co dziesiąty się kwalifikuje na przyszła zrobycz. One lubią tylko grube ryby. Najlepiej z grubym kolcem i portfelem. 4. Profesorki - kończą 3 studia a tak w ogole to robią jeszcze doktorat. Na randce opowiedzą Ci matematyczną precyzją jak ma wyglądać ich życie. Tylko chłopa brak. 5. Kamikaze - lubuja się we wszelkiej maści degrneratach od meneli do niespelnionych artystów. Często powstają jak forma ewolucyjna marzycielek. 6. Bitch Please! - wiedza tyle, ze coś wiedza ale tak to nie wiedza nic. Zawsze kiedy otwierają usta jedyny sposób żeby je zamknąć to coś w nie włożyć. 7. Niezadowolone - ich życie to pasmo narzekania na zły świat, złych facetów a ogólnie to wszyscy możemy je pocalowac w d... 8. Niepraktykujace prostytutki lub w stanie spoczynku - ich życie opiera się ma dawaniu. Zawsze i wszędzie o w dużych ilościach plus gratis dla ładnego sąsiada. 9. Córeczki tatusia vel a "a tata to" - aby dostać się do nich bliżej trzeba przebrnąć przez proces akceptacji tatusia czasem i/lub mamusi. Tatuś ma zwykle naj**** i najchętniej uciął by Ci małego. 10. Lalki - jesteś za cienki Bolek aby się za nie zabrać. Gdyby mogły to by pobierała opłaty za patrzenie ma siebie plus podatek na waciki. ;) są tez miksy wszystkiego, co powyżej. Aaa. Faceci występują w podobnej konfiguracji.

najczęściej występuje jeden rodzaj kobiet - z głównymi cechami wspólnymi i z różnymi cechami podrzędnymi

Gość FamasfromParis
Moje ulubiony typ to miks słodkiej cipki i profesorki. Zwykle jednak pierwsza składowa wystepuję z bitch please oraz niepraktykującymi. Niestety ;(

chyba jednak nie jestem kobietą bo żaden typ do mnie nie pasuje :P

Gość FamasfromParis
To dobrze o tobie świadczy. Ślub już był czy będzie? :D

Gość FamasfromParis
A czemu? Wracając do tematu to są takie dni ze nie zwraca się uwagi się ma typ tylko bierze się co jesteś Ogólnie z tego zestawienia to dla każdego coś miłego.

Gość FamasfromParis
Ja i mizoginizm? Never! Ja to bez kobiet bardzo smutnym. Ot marne 3grosze domoroslego psychologa. Nic wiecej.

btw, ja bym do facetów wykombinowała inne schematy. mężczyzna, a kobieta jednak się trochę różnią. :P dżolero, pseudointeligent, prawiczek, ciota, nerd, dres.. i wiele wiele innych :classic_cool:

Gość FamasfromParis
Zapomnialas o dziwkarzu i biznes kocie. Ten drugi to zawsze w garniturku i zawsze wielki boss. Jakiś czas temu kolega który nie ma laptopa pożyczył od mnie torbę na taki sprzęt. Pytam się potem jak nowy laptop? "ale ja nie mam nowego kompa" To czemu od mnie pozyczales torbę na laptopa? "Wiesz...chce się trochę pokazać Patrycji" A torba może kosztowała 100 zł... :D do tej pory jak mamy imprezę z kolegami mamy z tego kosmiczna beke. W wolnej chwili napisze tez o facetach. Haha.

Gość Vellaaa
Typy facetów (Uwaga: TYLKO I WYŁĄCZNIE NA POPRAWĘ HUMORU :D, potraktujcie jako dobre żarty :P) 1. JP na 100 % - bluza z kapturem to podstawa, za dużo śliny w gębie to co kilka min. trzeba splunąć obojętnie gdzie, trzyma się swojej bandy oczywiście identycznej pod względem wizualnym i zachowania, okropnie zaborczy, zazdrosny, lepiej niech nikt nie próbuje poderwać mu laski i ona też niech nie skacze w bok bo szajka na 'znak' już czeka pod klatką... 2. Koksu - siłka, siłka i jeszcze raz siłka to jest to, oczywiście wspomagacze wszelkiego rodzaju to normalka, siłkę ma w domu i poza domem też siłka, kobietę podniesie jedną ręką, lubi rywalizować z kolesiami pod względem przybrania masy, w układzie z nim na wszelki wypadem lepiej nie być 'na dole'... 3. Pedałek/solarka/żeluś - typ gościa , który nosi obciśnięte koszulki, często wyróżniające się jakimś oczojebnym kolorkiem, opalone mega ciałko plus wyżelowane włosy też często wchodzą w grę, do tego białe adidaski i pedalskie podkreślanie samogłosek "ą, ę" nie wspominając nic o dziwnym , nietypowym śmiechu, najczęściej podrywa różowe lalunie bo w końcu to te klimaty 4. Prezesik - koszula , garniaczek etc. często z torbą , komórką w ręku, a nawet można spotkać w Mc Donaldzie z laptopem przy stoliku , koleś który kojarzy ci się z biznesem, chociaż wygląda naprawdę zajebiście to najczęściej odstrasza kobiety swoim wyglądem, bo wygląda na "za mądrego i pewnego siebie cwaniaczka" , często też taki bywa ale wiadomo , że zawsze są jakieś wyjątki :D 5. Outsider - co tu wiele mówić, gościu z własnym stylem, często dziwnym, ale bądź co bądź wzbudzającym zainteresowanie. Obojętnie czy to włosy, strój, dziwny rekwizyt. Stroni od ludzi, często z mp3 (uwaga! to nie znaczy , że ci którzy słuchają są outsiderami :D) ma tępy wyraz twarzy, raczej koleś zamknięty w sobie, jak zapytasz o drogę to ci ją wskaże , ale nie męcz go i nie proś o powtórzenie , lepiej po prostu nie zagaduj 6. Sportowiec - sport sport i jeszcze raz sport to jego pasja, tam rower, tam pływanie, tam łóżko i skakanie, kobieto nie uprawiasz żadnego sportu ?? to się nie dogadacie, zresztą raczej nie spogląda na laskę przy sobie bo przecież taka to już na bank tylko leży na kanapie. Jego wymarzona pierwsza randka - chociażby te 2 razy naokoło jeziora no... 7. Pasjonat - gościu , który : A. albo łazi z aparatem fotograficznym i nap......a zdjęć ile się da bo to jego pasja, (kobieto nie chcesz widzieć ile ma folderów na kompie) cyka pocztówkowe, nie pocztówkowe, to wróbel przeleciał, to mucha , to wiatr zdmuchnął jakiegoś liścia a ten już cyka... B. zbiera znaczki, koperty, ulotki obojętnie ale zbiera bo to jego pasja (a ty kobieto ciesz się , że będzie na opał) C. gra w karty, ruletki byle coś obstawić i wygrać (kobieto ciesz się z dodatkowego dochodu , gorzej jak wszystko prze...) D. artysta - zamęcza swym głosem, maluje pejzaże albo gra na garnkach (spokojnie to tylko początki, od czegoś trzeba zacząć) ogólnie jeśli nie masz jakiejś swojej pasji to słabo , raczej niewiele zyskujesz w jego oczach, udawaj chociaż że zbierasz kapsle czy coś 8. Filozof/ psycholog - chyba najbardziej zamęczający z wszystkich typów, ma cytat na każdy dzień, cenne porady , zawsze wie co ci jest i kiedy będzie ci lepiej, lubi tłumaczyć świat i ludzkie zachowanie, na 1 randce zinterpretuje każdy twój najmniejszy gest, uważaj gdzie stawiasz kubek i po której stronie idziesz! najczęściej nadmiernie się produkuje i myśli , że robi tym świetne wrażenie a tu lipa, często nie lubi uogólnień, stereotypów etc. także lepiej nawet sobie nie żartuj bo słabo , słabo 9. szpaner , imprezowicz - 'hej maleńka idziemy na imprezkę?' typowy luzak , co będzie to będzie, a jeśli nie będzie to jakoś to będzie, nadmiernie optymistyczny, alko , imprezka to jest to, kobieto jak poznasz takiego na imprezie to nie podawaj imienia bo zazwyczaj i tak zapomni albo ewentualnie pomyli, najchętniej cały dzień spędzilby w klubie, chętnie przebywa ze swoją paczką podobnych znajomych z serii 'jakoś to będzie' , często szpanuje fryzurą nażelowanego dinozaura etc. albo jakimś badziewnym rekwizytem, zazwyczaj ma dziwne ruchy taneczne godne pożałowania ale niczym się nie przejmuje 10. emo, dziwny type - świat jest zły, nic się nie uda, a jeśli się uda to był przypadek bo zaraz na pewno co innego się nie uda... często samotny , żali się dookoła jak ciota to cóż się dziwić , zazwyczaj zniechęca się po 0 próbach czegokolwiek, jeżeli jednak przez ten przypadek zdobywa kobietę (zazwyczaj jednak też typ emo) to w stanie kryzysu oboje płaczą i się użalają, w końcu razem raźniej

Gość Vellaaa
dzięki :D w sumie nie wiem, ale były też przerwy :D

Gość Vellaaa
no to jaki teraz typ jest Twój? :D :D

Gość najlepszy topik od wszechczas
- ów, nic dodać nic ująć, potem się miksują i rodzą małe:::: patrz 10 kobiet, 10 facetów

Gość Vellaaa
w sumie fakt , mogłam zrobić osobny dla kontrastu :P a mój typ jeszcze się miksuje :D

Gość Vellaaa
no jeszcze w sumie dodałabym typ 11 kujonek, przysłowiowy informatyk :D ale chciałam zachować top 10

Gość FamasfromParis
Najgorsze jest to, ze ludzi bez dystansu do siebie jest zawsze mniej niż tych opisanych wyżej. A i mam jeszcze jeden typ kobiet: Żonki - jak nie znajda i nie usidla faceta do 25 roku zycia to znak, ze je przegrały. Z kretesem. Jak już go maja to ich funkcjonowanie opiera się ma komunikowaniu całemu światu, ze go maja. Na wszystkie możliwe sposoby. Do facetów dopisze: Bajkopisarz - jego całe życie opiera się ma zmyslaniu. Najwieksza umiejętność opanowana do perfekcji to mitomania. Był wszędzie. Sypial z najlepszymi. Zna się nawet na tym o czym nie pojęcia, ze istnieje. ;) w sumie to jak czasem się popatrzy na siebie z pewnej perspektywy to każdy z nas nosi trochę takiego "ktosia" w sobie. Sęk w tym żeby jemu nie udało się przejąć kontroli nad nami. Dobranoc.

Gość mmadklklmm
Jasne że pobierałabym opłatę za patrzenie na siebie. przecież to chyba luksus nie dla każego.