Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agalala

Opalanie topless

Polecane posty

Co sądzicie o opalaniu bez stanika na normalnie zaludnionej plaży. W zwszłym tygodniu bylam ze znajomymi na plaży i stalo się że przegrałam zakład a fantem byl moj stanik. Zawsze z honorem przyjmuje przegrane i oczywiście zdjęłam i zostalam w samych majtkach. Oczywiście nie moglo to być chwilowe. Na początku było dosyć zainteresowanie zwłaszcza męskich plażowiczów i oburzenie zenskiej części ale moze po godzinie uleglo wszystko normalizacji i zdecywalam nie ubierac ponownie stanika. Od tego czasu byłam jeszce trzy razy i zawsze rozbieram się na plaży do samych majtek. Jest bardzo swobodnie, opalam sie rownomiernie i wyrównuję opaleniznę pod noszonym stanikiem.

Gość hokjj
Nie opalam się w ogóle, szkoda mi skóry i zdrowia. A striptizy robię tylko w zaciszu domowym.

Chyba nie wiesz co to jest striptiz. A opalac się należy z umiarem, zresztą jak wszystko w nadmiarze jest szkodliwe. Nie robię tego na pokaz tylko dla siebie

Gość jESTEM Kobietaaaaaąąąą
Toples opalam się tylko we własnym ogrodzie, nawet nie toples, a nago...

Gość a ja na tarasie
opalam sie nago,ale na plazy bym sie nie rozebrala.Z kolei moja siostra kiedy wybiera wycieczki zagraniczne to takie panstwa w ktorych piersi mozna pokazywac.Dlatego zrezygnowala z wycieczki do Turcji.

A sąsiedzi jak reagują gdy opalasz się w ogrodzie nago. Nie wiem ile masz lat i czy masz dzieci, bo to też ważne jak patrza dzieci gdy ich mama jest naga. Moja 8letnia jest na wakacjach u babci. Przy nie nie będe się opalala topless. Chcialabym do Holandii pojechać tam jest calkowity luz. U nas jeszcze sensancją jest jak kobieta jest bez stanika. Ale nie czuję skrepowana, jest mi bardzo wygodnie. Wracamy do natury. Biustu się nie wstydzę gdyż mam prawie idealny

Gość bez_ubrania
A ja sie uwielbiam opalac bez ubrania. Nie ma niczego niestosownego w nagim ciele jesli nie jest ono eksponowane w sposob erotyczny. Robię to na normalnych plazach. Czy stanowie dla kogos MORALNE zagrozenie????

bez__ubrania a jesteś kobieta czy facetem? A nikt nie nasłał strażników

Gość Brunet w butach z krokodyla
Nie opalam się w ogóle, szkoda mi skóry i zdrowia. A striptizy robię tylko w zaciszu domowym. Taka kobietę chcę jeśli jest ze mną No ale jeśli to jest nieznajoma to hmm...nie mam nic przeciwko :D

Gość gość
Ja od dawna opalam się w toplesie. Może kiedyś, w latach 90-tych wzbudzał niewielkie, chwilowe zainteresowanie, choć nacechowane raczej sympatią. Teraz już nie zwraca najmniejszej uwagi. W toplesie czuję na plaży swobodniej niż w bikini.

Gość gość
Znajdź sobie plaże naturystów na forum naturyzminfo lub naturystykacom i możesz się opalać.