Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkdgchs

Czy to dobry prezent na 18 urodziny corki?

Polecane posty

Gość jkjkdgchs

Samotnie wychowuję swoją córkę. 20 lipca skończy 18lat. Długo myślałem co jej podarować i jak spędzić z nią ten dzień. Chcę żeby dobrze go wspominała. Dostanie komplet biżuterii z białego złota i brylantami, na pierścionku poprosiłem o grawer. Będzie miała pamiątkę na całe życie. Już od dłuższego czasu układałem album ze zdjęciami z różnego okresu życia i podopisywałem zabawne komentarze. Dostanie również pamiątkę z życzeniami i jej ulubione perfumy. Do tego podaruję jej bukiecik i czekoladki. Niedługo wyjeżdżamy na miesiąc na Bermudy i tam będziemy obchodzić jej urodziny. Złożę jej z samego rana życzenia gdy tylko się obudzi, a wieczorem pójdziemy na jakąś ciekawą kolację i deser. Po powrocie z wakacji pójdzie na kurs prawa jazdy. Rozmawiałem z nią na temat imprezy ze znajomymi ale nie chciała wyprawiać urodzin. Coś dodać lub ująć? Dobry pomysł? Myślicie, że córce wszystko się spodoba?

Gość hihihihihihih
Nudy jak dla mnie

Gość Kitty1990.
Zajebiście :) zaadoptuj mnie!!!! :D

Nudy? Nie no lepiej sie schlac i nic nie pamietac :classic_cool: Super prezent!!! Mysle, ze nawet sama wycieszka na Bermudy wystarczylaby jako prezent ;-) Nie musisz nic dodawac, wystarczy. Do tego prawko. Super :)

Gość coco.chanel
może po kolacji ją rozdziewicz??? sex w ramach wejścia w dorosłość! tobie też pewnie tego brakuje, a co w rodzinie to nie zginie!!! :D

Gość Borys2
cizia_mizia co to za pasztet we stopce? :classic_cool:

Gość imagine_woman
Adoptuj mnie