Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopeeee

Jakie kobiety się Wam podobają?

Polecane posty

Gość Hopeeee
man: wymęczony, nie wymęczony, ale chociaż przekonałeś się, że Twój ideał istnieje, heh :D

O tak :D A myślałem, że ideałów nie ma :)

tajemnica_on i może to być tłusta locha ze smalcem na głowie, pryszczami i skorupami na piętach ważne żeby miała pasje ? :D

Gość Hopeeee
guliette: Rozbroiłaś mnie :D

Wiadomo, że u kobiet uroda + intelekt = const. Ja już swoją mam i niedługo urodzi mi dzidziusia więc inaczej na to patrzę. Wziąłem ładną, bo mądrej nie odnalazłem. Może urodę dzieci odziedziczą po matce, a intelekt po ojcu :) Bardzo mało jest wartych uwagi kobiet niestety :(

no to ja Ci bardzo współczuję, ja nie mogłabym być z głupim :P byłam z takim jednym ostatnio, zajebiście przystojny ale między uszami się echo odbijało :( wytrzymałam 3 miesiące :(

Gość wertyku
tajemnica_on ile ty masz lat ?

Wy sobie tu będziecie gadać a ja zaraz jade pracować, pewnie o 5.00 wróce :D

Gość Hopeeee
tajemnica_on: Z całego serca Ci gratuluję :) Dla rozkręcenia tematu powiem, co podoba mi się w facetach. A więc tak: Jeśli chodzi o wygląd to nie pogardzę wysokim (tzn. Nie musi mieć 2 metrów, ważne, żeby był wyższy ode mnie, a oto nie trudno), ciemne włosy, oczy najlepiej też, szczupły. Karnacja średnia, żeby nie był jak kartka papieru, ale Murzynem też nie musi być ;) Charakter: zdecydowanie zabawny tak, żebym mogła przy nim pękać ze śmiechu, inteligentny, szalony, romantyczny, powinien też być przyjacielem i przede wszystkim powinien mnie kochać taką, jaka jestem. Absolutnie nie mam nic przeciwko oglądaniu piłki nożnej- oglądałabym z nim :)

Hopeeee ile masz wzrostu?? :D

Gość Hopeeee
160 cm

Ja mam 29 lat. Chciałbym być z mądrą ale gdzie niby miałem jej szukać? Zwłaszcza, że 100% osób uważa samych siebie za mądrych... Lepsza średnio-mądra, ale rodzinna i śliczna niż nic. Jestem zadowolony. Żeby tylko urodziły się zdrowe i ładne, a mądre po tacie też będą :)

jeśli chodzi o mnie, to musi być inteligentny i musi mieć w sobie to coś ❤️ no i nie może być zbyt chudy, tzn chłopięca sylwetka odpada :P

Gość Hopeeee
A i zapomniałam dodać, że facet nie może być ci*ą. Stanowczo odpychają mnie tacy z toną żelu na włosach i z różową obcisłą koszulą. Także Ronaldo mnie nie jara, bardziej bym postawiła na Lewandowskiego...od biedy Pique :D

Hopeee to jesteś bliska ideału :) mojego :D

tajemnica_on mi ostatnio były facet powiedział że drugiej takiej mądrej jak ja to chyba nie znajdzie :D wiem, skromna jestem :classic_cool:

Gość Hopeeee
guliette: Oj tam, oj tam. Trza być pewnym siebie :)

guliette- facet na "głodzie" to wszystko powie :) oczywiście nie sugeruję, że w tym przypadku akurat tak właśnie było :) hopee- to najlepszy w takim razie Wasilewski :)

Gość Hopeeee
Kochani, przemiło mi się tu z Wami siedzi, ale ja już padam ze zmęczenia. Oczywiście tematu nie zamykam, piszcie dalej, ja jutro na wszystkie Wasze posty odpowiem. Mam nadzieję, że powrócicie do mnie jutro. Jeśli chcecie, możecie opisać swój wygląd. Życzę dobrej nocy i do jutra :)

nie był na głodzie :P serio mogliśmy rozmawiać na każdy temat ;) a teraz biedny musi rozmawiać o kolorach lakierów do paznokci :D wiecie co... do takich opisów to można sobie niezłą ideologię dorobić, ja też jestem prawie ideałem mana :P

Gość Hopeeee
tajemnica_on: Mimo tego, że Wasilewski to brunet itd. to niezbyt mi się podoba. Wolę Lewego :) Oki, piszcie tu sobie, a ja dołączę jutro. Życzę dobrej nocy po raz drugi :D

Hopee- to miło z Twojej strony, że nie zamkniesz tematu :) a pozostała dwójka nic tylko brać się za siebie :) Ja jestem w pracy (jak zawsze tutaj) więc coś sobie do zajęcia znajdę.

Gość wertyku
man leca na ciebie ;-)

ja też lece, ludzie czekają na mnie :D wracam o 5 także pewie nikogo nie zastane :D

Opener festival na mnie czeka także lece, dobranoc wszystkim :)

Gość Hopeeee
czyżby wszyscy jeszcze spali? :)

Gość yuerfnhjd
Podobają mi się kobiety, które mają kulturę osobistą, szanują Siebie i innych.

Gość mmmmiiiaaaaaaa
jestem kobietą. Mężczyznom podobają sie kobiety zdecydowane, z charakterem, nie żadne ciepłe kluchy które trzeba przez życie za ręke prowadzić. Do tego ciepłe, kobiece, inteligentne. Wbrew pozorom dobrze jak kobieta jest silna, ma własne zdanie i nie da soba pomiatać. Musi się szanować, dbać o siebie. Do tego jest wykształcona, ma stałą pracę. Wtedy wiadomo że nie leci na kase bo ma swoją :))

Gość Hopeeee
Piszcie dalej, piszcie :)