Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallinkaaaaaaa

Zeszliśmy się po rozstaniu , a jego ex zaszła w ciąże

Polecane posty

Gość e tam- e tam
To zdanie wziela sobie i zaszla jest tak cudne, ze az poplulam ekran ze smiechu. Sprecyzuj dziewczyno jak to ona wziela sobie i zaszla. Sama? Bez niczyjej pomocy?

Gość JA I TYLKO JA...
no i co? END OF THE STORY??? :(

Gość szukając szczęścia_
autorko nie zwracaj uwagi na te jadowite komentarze. to twoje zycie i zrob jak chcesz. walcz o swoje szczescie o siebie, jesli chcesz byc z tym facetem kochacie sie to nie patrz na to ze tamta jest w ciazy faktycznie dziwny zbieg okolicznosci, ze zaszla w ciaze akurat wtedy jak wrocilas- poczula sie zagrozona i probowala zlapac go na dziecko. zmien nr telefonu to nie bedzie ciebie nękać. byla glupia, to niech ma teraz. a twoj facet, niech placi na dziecko, nie musi sie przeciez z nią zenic tylko dlatego ze ona jest w ciazy i co bedize szybki rozwod? slub ze wzgledu na ciaze to najglupsze co mozna zrobic, a ty dbaj o siebie i swoje szczescie, jesli sie jkochacie to nie miej zadnych skropułow tylko walcz o was. niby dlaczego masz schodzic tamtej z drogi>? to twoje zycie, twoj wybor, patrz przede wszystkim na to czego TY chcesz, co TY czujesz i czego pragniesz. zycze szczescia.

Gość następna mądra....
tak "autorko" rozwalaj zwiazki, patrz tylko na siebie. Boze skad sie tacy ludzie biorą? Same szmaty dookoła. Po trupach do celu............. A do madrej powyżej: Pewnie sama cos podobnego zrobiłas, dlatego takie swietne rady zapodajesz "autorce". MASAKRA CO ZA LUDZIE :O

Gość nielubie takich
Nie wiem, czy chciałabym być z facetem, który bardzo mnie kocha, ale nie ma oporów by pójść do łóżka z byłą. A skoro to ona sobie to dziecko sama zrobiła, to może warto by się zastanowić nad zgłoszeniem tego policji, przecież to gwałt. Biedny facet, no strasznie mi go żal.

Gość jak znam zycie
babka znudzila sie jemu dopiero, gdy dowiedzial sie, ze jest w ciazy..a prawdy dowiesz sie jak sama juz bedziesz, ja obstawiam, ze to niepowazny facet i szkoda zycia na takiego, ale dycyzja nalezy do ciebie, obys pozniej ty nie plakala!