Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to co sie dzieje

mieszkam wsrod patologiii;(((

Polecane posty

mieszkalam z rodzicami w mieszkaniu komunalnym, w pieknej okolicy, w duzym mieszkaniu, jednak na skutek roznych nieszczesliwych wydarzen stalo sie tak, ze zostalysmy z mama same i musialysmy sie wyprowadzic stamtad. teraz mieszkam w jednej z najgorszych dzielnic, pod oknami stoja mi wiecznie jacys menele albo klna na czym swiat stoi albo opowiadaja swoje niestworzone historie z zycia, tonem znawcow :O nie moge teraz stoja za rogiem domu i cala rozmowe slysze. i nie wiem czy ja mam im zwracac uwage czy po prostu miec wiecznie zamkniete okna. parodia po prostu:(((

Chyba musisz przywyknąć... Nawet po miejskich nie zadzwonisz, no bo co powiesz? Że za głośno rozmawiają? W biały dzień? Popukają się w czoło

:((( dobija mnie to po prostu, nigdy nie bylo nas stac na wlasnosciowe mieszkanie, zreszta moi rodzice chyba i tak nie byli dosc zaradni ale fakt jest taki ze mieszkam tu gdzie mieszkam, jedyna nadzieja to w mojej i mojego chlopaka pracy i w tym, ze moze kiedys sie dorobimy czegos, bo tak to nie ds rady...

no tak, ale to sie zdarza tez wieczorami!:( po 22, kiedy chce isc spac, przy uchylonym oknie i nie moge, no bo ta banda stoi i napierdziela o swoich powaznych sprawach:O przed chwila, akurat w bialy dzien byla wielka dyskusja nt. ronicy miedzy zadatkiem a zaliczka:O kurwa, co jeden to mecenas!

Gość rumcajsowa skarpeta
:D

Gość to się ciesz
że na takie światowe tematy rozmawiaja bo mogliby licytować sie kto wiecej wypił , ile panienek zaliczył bi w jaich pozycjach :D

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Ja tez mieszkam z patologia i chce sie wyniesc bo mieszkam 37 lat bez praw czlowieka. Chce rente i koniec. I wiecie teraz mam problem bo Pan Jezus jest skasowany w Londynie, ale katolikami sa. SA OCHRZCZENI. I maja wiecej racji ode mnie- ale co to ma wspolnego z tym ze jest LIPIEC 2012 a ja nie mam renty. Moze i maja wiecej racji. Zwlaszcza jak byly alfons ich ochrzci - bo Kamelia we mnie leca. A ja moze mam swoja racje w swoich pogladach nt krajow arabskich, a wiecie niech sie ten ksiaze Karol DO KONCA nie kompromituje jako GLOWA PANSTWA i tak bez slubu CHRZTEM wiecie ze chrzest wazniejszy - a co on jest katolikiem?On nie jest krolem.No a co mnie to obchodzi jak chcialam rente z banku do banku z panstwa do panstwa. Za adopcje BEZ PRAW CZLOWIEKA. Z pominieciem praw czlowieka np do stalej pracy, do stalego adresu rowniez. Co z tego pasuje?i tyle :( Bo ja sie znowu wyrazam?NO A JAK SIE MAM WYRAZAC? Od kiedy to w Anglii najwazniejszy jest CHRZEST. Chyba slub i tyle :( Zeby nie wyszlo ze zabil Helen Fielding kimkolwiek byla. Niestety taki jest jak ktoras nie ma na niego ochoty. Zabil takze jej partnera i 2 dzieci. I moze przyjechac do Polski i zostac tu ksiedzem katolickim . Tak sie poprawic bo ma ubranie, tu tez tylko kiecka. Dzieci ma - co prawda klony ale wie co to sa dzieci. 3 klony on ma i tyle. GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie jak oni nie przestanato ich dalej rozpierdalam za wszystko bo sa zenujacy i tyle. 40 lat sie mna ratuja i nawet renty - powies sieza klony glupia palo hahaha. TAKIE SA KLONY. I wiecie RODZINA KROLEWSKA. Rozwale im jedno i drugie i wypierdalaka i tyle. Zobaczycie. Nie dosc ze ani kurwy to jeszcze zlodzieje glupki, a i tak mnie nie zabija. Bo mieli dac rente i zabic z renta.To nie - powies sie. Tyle prezentuja soba. Ja sie wiecie nie dam. Ja ich rozwalam i koniec. I jestem przeciwko za to ze zmuszaja ludzi so samobojstwa, a powiescie sie z nich. Bo czasem to sie latwo powiesic, a oni? I wiecie ta wies gdzie mieszkam normalnie jest do wysiedlenia i koniec. i tyle. I wiecie ja w nich wale rodzina patologiczna moja w Polsce i tym ze nikt mi jako niewoleciu nie poprawil chrztu. To mialam sie ochrzcic na wzor Chrystusa w doroslym wieku. U KOGO? i tyle. U KOGO? I w sumie po co? I tyle. Ja mam rente PO MATCE a nie po Panu Jezusie. Czy oni to rozumieja?Nie wiemy jakiego byla wyznania. Powiesila sie w Piotra i Pawla - czy z tego jest katoliczka. Byla ochrzczona. ANI RAZU U SPOWIEDZI. Czy ona byla KATOLICZKA SIE PYTAM? i tyle. GDZIE MOJA RENTA? Co to w ogole ma byc i tyle :( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

mi nie jest do smiechu:(( mam dosc ich oblesnych chrypliwych glosow, tyvh zjebanych rozmow, w ogole nie cierpie tej okolicy.. :( jeszcze jak moj chlopak tu jest, to jakos sobie podswiadomie tu zbyt wiele nie pozwalaja, albo ja po prostu nie zwracam tak uwagi na ich obecnosc, ale jak go nie ma, to masakra jest

up:( niech ktos pogada

Gość Ja przyszłam z lasu
Do centrum miasta mieszkać, do sporego blokowiska i powiem Ci że aż takiej tragedii nie ma, myślę że to kwestia nastawienia, nie chciałaś opuszczać tamtego mieszkania i w tym wszystko będzie Ci przeszkadzać i za każdym razem będziesz porównywać. A w kwestii głośnych sąsiadów to tak jak wyżej napisano, tylko po 22.00 ale ja bym w nowym miejscu wrogów sobie nie robiła bo tylko pogorszysz.

Cale to panstwo to jedna patologia, ale uwazam, ze NIKT CI NIE POMOZE JESLI SAMA SOBIE NIEPOMOZESZ. PSYCHICZNIE. Czasem jednak nie jest to mozliwe. Musialabys wiele rzeczy wiedziec i tak dalej. Nie jest to realne i tyle. Ja osobiscie zastanawiam sie ile moze trwac patologia, patologiczna rodzina ADOPCYJNA. CALE ZYCIE SIE DOWIEM. Rodzina patologiczna trwa cale zycie to adopcyjna rodzina patologiczna tez. No ale to by sie przydalo wiedziec ze jestem w ADOCPCYJNEJ a nie BIOLOGICZNEJ rodzinie patologicznej, nie? Ze powinnam isc w swoja strone w zyciu. Bo ja sie za to CHUJOM I CIPOM Z LONDYNU NIE DAM. Biologiczna rodzina to mam jakies geny wspolne z rodzicami, zainteresowania. A adopcyjna rodzina patologiczna? Po co ja sie z nimi liczylam w kwestii zawodu? Dlaczego nikt nie ingerowal. O to mam PRZERAZAJACE PRETENSJE. O to, ze nikt nie wytlumaczyl mi polskiej patologii takze. o to, ze nie umialam zajarzyc , ze Polska istnieje dopoki ksieza maja tu dzieci. I tak doszlo do poparcia klonowania, do klonowania sie ludzi w Polsce - ja tego nie rozumialam i tak skonczylam w zyciu. Takze ksiezy wracajacych w majtkach albo bez??? jak se sciagneli do Polski wysylanych na budowy do USA, zeby oddali fdlugi, tam robiacych dzieci z dyrektorkami szkol, wieszajacych cale szkoly bo o co poszlo i tyle. Ze w Niemczech w pierdlu siedzieli rok, czasem dwa , zeby mieli skruche , ze nie oddali pieniedzy. Nie i koniec. I wychodzili przez rodzine krolewska w Londynie, ze musza byc. A mysleli ze przez komune. Nie - przez rodzine krolewska w Londynie. I za zle szkoly, ingerowanie w moje zycie zawodowe, bezrobocie obecne, patologie jedna wielka , ktora mam w Polsce od dziecka nie dam sie , za klamstwa, za wszystko i koniec. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :9 :( cdn. :( :( :( :(

Współczuje Ci, że nie zaznasz spokoju w swoi domu. a po 22 spokojnie możesz dzwonić na policje jak tak dalej będzie :O

Wiecie tym stwiedzeniem obalam mit ,ze rodzina KUREWSKA W LONDYNIe nie kradnie. Jak nie popieraja zlodziei to sami sa zlodziejami. I bylo, ze polscy ksieza jezdzili do Niemiec I KRADLi bo im na to pozwalaly kurwy z Londynu i tak mogli jechac do USA i tylko nie docenili, ze te nastepne kurwy zrobia sobie dzieci - czy raczej alfonsy, ktore nie rozumieja po co istnieja, powiesza cale szkoly NARODOWOSCIA i wiecie wszystko bedzie na Niemcow ze mieli zabijac, ale rodzina krolewska w Londynie - oby zostali KSIEDZAMI W POLSCE. Tyle im zostaje. Operacja plastyczna i ksiadz. No i calosc sie toczyla, ale Polak w USA zaczal byc NIKIM. Z takich historii i wiecie czy Niemcy sa w normie to nie wiem. MOIM ZDANIEM daleko im i tyle. To wszystko. Co jeszcze moge napisac? Nie mam pojecia. NIENAWIDZE RODZINY KROLEWSKIEJ W LONDYNIE - oby skonczyli marnie i cala WIELKA BRYTANIA A TAKZE POLSKA I WSZYSTKIE KURWY I ALFONSY POPIERAJaca nie tylko KLONOWANIE DZIS ALE KLONY U WLADZY!!! NIENAWIDZE TYCH KUREW _ NALEZY TO TEPIC!!! GDZIE MOJA rENTA wy kurwy i alfonsy!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja sie tym pierdolonym w ODBYTY Niemcom nie dam. I tyle. POLSKI KsiADZ KATOLICKI - nakradl u nich - mogl byc, powiesil szkole w USa mogl byc. Nie uwazacie ze to jest przesada? Przynajmniej to USA. U nich mogl krasc bo to zlodzieje tez. Nakradli kredytow w USA - oddali? I tyle. A w tym USA co on robil? A oni gdzie byli? Czym oni sie dowartosciowywali w tej Polsce? Auschwitzem ze Polaki to postawily? Jak juz to Slazaki!!! I po co im to bylo - Niemcom - takie dowartosciowanie sie. I wiecie moja babcia miala w Niemczech rodowod ze sw. Franciszkiem i POD PLOTEM SKONCZYLA, a teraz sw. Franciszek. No to niech mi placa oni rente gowna z dupy niewytarte.Co ja mam o tym myslec? Sie dowartosciowali Arabami wiecie. A w 1970 roku nie bylo Arabow? Kiedy se o Arabach przypomnieli. Ja dostalam po chuja w dupie pass niemiecki w roku 1997. Jak mialam stac o kraje arabskie tym passem. A dzis? A w sumie po co on jest w praktyce? Jak uwazacie? GDZIE JEsT MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

I tak chce wiecie rente od tych ciulow w cipie i chujow w dupie Niemcow. Kogo ja mialam popierac z passem niemieckim w roku 1997. No babcia sie powiesila sprostujmy w roku 1977 powiedzmy. I dalej co? I tyle :( Po co mi ten pass niemiecki w roku 1997 w Polsce. Po chuja w dupie i tyle mnie to obchodzi ze mi pass niemiecki wyslali zebym do pracy tam wyjechala. Gdybym umiala z tego passu stac o kraje arabskie. Czyli? Niemcy od Kaina wtedy wiecie i tak sie da passem niemieckim stac o kraje arabskie. A ja caly czas robilam z nich JA!!! sw. jana ewangeliste z takich chujow, pomyjow, ciot i rzygow. No i wiecie wystarczylo ich zanizyc i... 2 paszport. I tak wam radze. Bo KK macie chuja w dupie nie warty to zanizajcie Niemcow jak pass ich to tylko kasa wiecie i drugi paszport USA i wiecie jedzcie do USA i miejcie tam swoja godnosc CZLOWIEKA PRACY a nie koscielnej kurwy czy KLONA JELCYNA. I sie nie dajcie tym ciotm, alfonsom, kurwom i nie wiadomo komu. KK w Polsce to jest. Z opinia SMIERDZACEGO LENIA wyrzucili mnie z pracy za...bezdzietnosc. A oni co robia? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja chyba mialam KLASE KLONOW i wylecialam ze szkoly zeby to sie nie wydalo, ze KK popiera klonowanie. Bo wiecie to jest dziwne co mi sie stalo. MALO POWIEDZIANe, a tak to rozumiem wszystko. Naprawde. 7 lat karceru zeby nie wyszlo ze sklonowana klasa i wiecie powiedzieliby ze nie wygram mam isc, normalne papiery by dali i moga byc. Kazdy ma swoje zasady - nie taka wojna O DWA PAPIERY. Wiecie i to te Zielone Swiatki niech taka wojne mi wypowiedza i wiecie KURWA MAC. No bo jak to podsumowac. Nie - to nie jest ich wojna. A oni zostaja oskarzeni no ale kazdy kto popiera rodzine krolewska w Londynie o WIELE BARDZIEJ OSKARZONY JEST bo Zielone Swiatki to jest pewien sposob myslenie i jest to DLA MNIE W POLSCE SEKTA - skomplikowane, ale panstwo polskie i jego zasady nie sa tlumaczone wiec mozna to tak odebrac i wiecie za to ze KK popiera Londyn i KLONY U TAKIEJ WlADZY to za to 1000 razy bardziej ich potepiam i caly ten bezsens 7 lat to jest ich sprawa, to sa oni i tylko oni. I wiecie ja rodziny nie mam, ale wystarczylo sie przyznac, do spowiedzi, matke pokazac i wiecie ja mam normalne zycie i W TEJ WSI MASE OSOB i dla mnie wiecie ja tu jestem, zeby to sobie uprzytomnic KRZYWDE MOJA i wielu osob z powodu rodziny krolewskiej w Londynie TEZ, ale z powodu tego najbardziej ze WIES JEST WIECIE DO WYSIEDLENIA. I to trzeba mowic. I wiecie ja chce rente za to ZE W ZYCIU NIKT TEGO MI NIE POWIEDZIAL. I ja sie cale zycie WYNOSZE ale skad i dokad. I takie cos nalezy CO ROKU NA SPOTKANIU Z OBYWATELAMI MOWIC ze to jest wies do wysiedlenia i powody. Bo wiecie to jest cale zycie zrabane czlowieka wy jestescie NIENORMALNI ze tego nie mowicie i tyle. Bo sie nie da. Da sie 1. legendy 2. zle koscioly 3. szkola z bomba atomowa 4. brak pomyslow na dalszy rozwoj wsi 5. brak koherencji , spojnosci w ogranizacji pracy no trzeba po prostu mase powodow podac. I wiecie - wies idzie, wszystko idzie , OK.Ale zasadniczo DO WYSIEDLENIA , PRZESIEDLENIA i to sie PO PROSTU MOWI i to na polnoc Polski i ja za to chce rente ze rodzina krolewska w Londynie NIE NADAJE SIE DO RZADZENIA a tu maja niezle zaplecze zeby rzadzic. Nie tylko tutaj, ale za to ze nie ma 1 info o tym ze miejscowosc jest GENERALNIE DO WYSIEDLENIA POTEPIAM TYCH LUDZI I KONIEC ZA SWOJE ZYCIE I ADOPCJE nie dosc ze do miejscowosci do wysiedlenia to jeszcze do rodziny adopcyjnej PO CICHU do wysiedlenia i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA??? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

gdyby jeszcze ta patola zyla w swoim ze tak powiem towarzystwie, nie raczac mnie swoim, to by bylo ok, niestetywyglada na to, ze zbyt duzego spokoju u siebie w domu nie bede miala. ;/ wokolo jest pelno ladnychblokow, ale posrod nich sa stare takie jak moj, czynszowe obskurne kamienice. kazdy podziwial miejsce gdzie kiedys mieszkalam, teraz mi wstyd kogokolwiek zapraszac;(((