Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kszy-kszy

Kto był w Rowach

Polecane posty

Gość kszy-kszy

Był ktoś w miejscowości Rowy, koło Ustki? Fajnie tam jest? w każde wakacje jeżdżę do Świnoujścia, które po prostu uwielbiam. ale w tym roku mój facet ciągnie mnie do jakiś Rowów i to na 2 tygodnie. nigdy tam nie byłam ale z tego co czytam w necie to jakaś wiocha! do tego mamy mieszkać w domkach letniskowych gdzieś w lesie! mamy jechać już we wtorek, przeglądam prognozę pogody dla tych Rowów na najbliższe dni i nie zapowiada się ciekawie. więc pytam, był ktoś, jest tam co robić jak nie ma pogody przez 2 tyg

Gość catrin.
Bylam w rowach, mam blisko. Sa tam pizzerie, bary, salony gier.

Ja byłam w Rowach :P w domku, niedaleko sklepy, restauracje, gry. A z 500m od domku miasto :) ogólnie mi się podobało :classic_cool:

W Rowach jest spokojnie. Według mnie rzadziej są ta jakieś imprezy niż w innych miastach nad morzem. Jeżeli chcesz się pobawić, trzeba jechać autem. Niedaleko Rowów jest Ustka i tam można też jechać.

Gość ej ludzie! :) :)
ja byłam. i powiem szczerze, że mi się podobało. W sumie spokojnie tam jest i można odpocząć. Niedaleko Ustka, sąresturacje, jakieś bary ":)

Gość sialalalala.,.
fajne turystyczne miasteczko, a pogoda jak nad baltykiem loteria z przewagą niepogody