Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda w ciąży...

Jestem w ciąży testy na ojcostwo kiedy??

Polecane posty

Gość Młoda w ciąży...

Mam 19 lat i mam problem. Miałam chłopaka 2 lata i w kwietniu poszłam z nim ostatni raz do łóżka. Potem mnie zostawił i za kilka dni byłam na imprezie i nie wiem czemu..ze złości ze smutku z wściekłości przespałam się z dwoma na raz :/Byłam nieźle wstawiona chyba ze 3 piwa i kilka kieliszków wódki...Poniosło mnie a najgorsze to że było mi przyjemnie :/ Bez gumki tabletek itp :O(wiem że powinnam sie powstrzymać ale po rozstaniu z tamtym było mi wszystko jedno) Z chłopakiem też było bez niczego...No i tak Ostatni @ miałam 25 lutego. 12 marca był stosunek z chłopakiem a 18 incydent na dyskotece. Zaszłam w ciąże. Cykle miałam różne 29-36 dniowe.... Kto jest ojcem?? Nie wiem czy bym chciała być z byłym...alimenty chociaż ale nie wiem od którego. Pomocy!

Gość Młoda w ciąży...
Sorry że osobny temat ale na tamtym już mi raczej nie za dużo osób odpowie..

Gość a o moze oznaczac nibyyy
tak to jest inni nie moga latami zajsc wc ciaze a taka gówniara dyskoteka i pyk jest dziecko:O:O: zalll

Gość po urodzeniu
dziecka dopiero...

Gość a skad my mamy
wiedzec kto jest ojcem?? czekaj powóze ci z mojej kuli:D trzeba bylo sie zabezpieczac

Gość a skad my mamy
pwróże

Gość Młoda w ciąży...
Chodzi mi o wyliczenie możliwych dni płodnych. Bo zabardzo nie wiem jak....skoro mam nieregularne cykle. Ktoś umie wyliczyć dni płodne na podstawie ostatniej miesiączki i długości które podalam??

Gość hmm hmm hmm
najsmieszniejsze jest to ze laska sie puszcza. nie wie z kim w ciazy jestale chce kase ;/ moze beda glupi od ciebie i oboje beda placic ;p

Gość a skad my mamy
debilko dni plodnych sie nie wylicza a obserwuje:D

Gość ubaw po pachyy
nie no nie dosc ze wpadla to na dodatek nie umie wyzaczac dni plodnych i my mamy je pomóc w tym boze widzisz i nie grzmisz:D

Gość Młoda w ciąży...
No tak oczywiście z powodu jednego seksu który nie był do konca mądry trzeba mnie mieszać z błotem-nie namawiałam byłego do seksu! Stało się! Jakby mnie zostawił i bym nic nie pisała o incydencie na dyskotece to byście przyklasneli i kazali mi dużo alimentów brac. Zostawił mnie bo jak to uzał nie ma czasu na dziewczyne...nie moja wina.Ja chciałam z nim być.

Gość BUAHAHHAHAHAHAH
co za laska z ciemno grodu ha pierdole sów brak:O

Gość Młoda w ciąży...
Podejrzewam że on jest ojcem min. po obserwacji śluzu. Podobno w niepłodne jest biały i gęsty. dzień przed dyskoteką już taki chyba miałam ale nie pamiętyam już dokładnie....ktoś pomoże z tymi dniami płodnymi??

Gość MamaMisiaaa
Na usg ci powie mniej wiecej date zaplodnienia

Gość BUAHAHHAHAHAHAH
No tak oczywiście z powodu jednego seksu który nie był do konca mądry trzeba mnie mieszać z błotem-nie namawiałam byłego do seksu! Stało się! Jakby mnie zostawił i bym nic nie pisała o incydencie na dyskotece to byście przyklasneli i kazali mi dużo alimentów brac. Zostawił mnie bo jak to uzał nie ma czasu na dziewczyne...nie moja wina.Ja chciałam z nim być. nie bardzo to cos ma wspólnego z twoja głupota hahhhhh

Gość bola cie miesnie z przodu
Dni plodne raczej wypadaja ci na 18 ;) skurwilas sie i nie wiesz kto jest ojcem. Dobre.

Gość Młoda w ciąży...
Jakby kurwa mać facet miał problem bo zrobił dziecko jednej i drugiej to by zaraz 10ciu życzliwych odpisało... Pomoże ktoś z tymi dniami płodnymi czy nie??

Gość jaja jak berety yyy
Podejrzewam że on jest ojcem min. po obserwacji śluzu. Podobno w niepłodne jest biały i gęsty. dzień przed dyskoteką już taki chyba miałam ale nie pamiętyam już dokładnie....ktoś pomoże z tymi dniami płodnymi NIE DO DOBRE :D:D:D:D:D:O

Gość Młoda w ciąży...
Byłam na usg i wypadało na byłego chłopaka...nie skurwiłam się bo to był mój pierwszy chlopak....mówiłam na dyskotece to był jeden incydent. Każdego może ponieść. To co laski które mają po 10ciu partnerów seksualnych to dziwki??

Gość a czemuuuuuu
a czemu sie nie zabezpieczylas???????????

Gość Młoda w ciąży...
Ale sie z was uśmiałam :D dobre prowo co?? :D:D:D nikt nawet nie podejrzewał że to prowo!! HaHA sorry nudzi mi sie w te upały :P:P

Gość idz do lekarza
powie Ci prawdopodobną datą zapłodnienia, testy na ojcostwo po urodzeniu malucha.

Gość ze cooooooo????
nie no nie dosc ze pierwszy raz hhahahah to jeszcze wpadka gówniarzy a inni sie staraja po pare lat sprawiedliwsci nie ma co:O to teraz ponos tego konsekwencje a tu nikt nie jest wrózka i ci nie powie kiedy byly plodne a kiedy nie ot co

Gość Młoda w ciąży...
Ha Ha ale buraki :P:P naprawde sie nabraliście??:P:P

Gość to bylo wiaodmo od poczatku
ze prowo:D usiemilas ?? to raczje ty jestes smieszna zakladajac taki temat ktroy sie mija z celem dzicko drogie idz do piaskownicy moze sie pobawic bo wkacje sa:D

Gość RZECZYWISCIE JESTES
SMIESZNA:D BUAHAHHAHAHAHHAAHHAHA

Gość Młoda w ciąży...
No już nie odpisujecie no prowo to było....ale genialnie mi wyszło szkoda że nie napisałam że z trzema na raz :D mo,że wtedy by ktoś pomyslał że prowo...

Gość MamaMisiaaa
Co Ci dokladnie powiedziala na usg? Wiesz, to bylo nie odpowiedzialne ze sie nie zabezpieczalas ale trudno stalo sie. mowilas komus o ciazy?

Gość Młoda w ciąży...
Taaaa było wiadomo......wszyscy sie nabrali :P:P

Gość RZECZYWISCIE JESTES
ze prowo usiemilas ?? to raczje ty jestes smieszna zakladajac taki temat ktroy sie mija z celem dzicko drogie idz do piaskownicy moze sie pobawic bo wkacje sa BUAHHAAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHA idz do piasku sie pobawic