Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marrrr1990

Szukam normalnej dziewczyny.

Polecane posty

Dziewczyny gdzie was szukać. Mam na imie marek 21 lat z woj podlaskiego wykształcenie gimnazjalne z powodu choroby nie mogłem dalej się uczyć tak zostało. Nie jestem że tak powiem przystojnym tylko normalnym takim nieśmiałym chłopakiem. Szukam dziewczyny o podobnym charakterze i normalnym wyglądzie taką nieśmiałą, wrażliwą, szczerą, miłą, uczciwą, szarą myszkę co w wolnym czasie lubi chodzić na spacery i nie przepada za imprezami taka co lubi spokojne bezstresowe życie i która zaakceptuje i pokocha mnie takim jakim jestem. Na jakich portalach takie dziewczyny się znajdują? Dla mnie taka dziewczyna to ideał kobiety. mój nr gg 43681358 email marrrr1990@o2.pl zdjęcia wysyłam na maila. Moje zainteresowania: muzyka rużne gatunki, jazda na rowerze, zwierzęta, alkochol raz na miesiąc Czego nie lubie: papierosów

Gość tinkaka
jedno mi się nie podoba w twoim poście, wykształcenie rozumiem choroba, ale są szkoły przez internet, można maturę zrobić

Tzn maturę mogę zrobić bo jestem sprawny fizycznie ale w szkole nie szło mi dobrze. Teraz kończe kursy na masżystę sportowego.

Gość tinkaka
no to zrób lepiej tą maturę, bo z średnim wykształceniem łatwiej znajdziesz prace, a taki typ dziewczyny jaki opisałeś zwraca uwagę na wykształcenie wiem co mówię

Gość okonik
"moje zainteresowania: (...) alkochol raz na miesiąc" ale masz zainteresowania :) prawdziwa pasja PS: weź chłopie popracuj nad ortografią, bo szare myszki nie lubią analfabetów

Za alkocholem nie przepadam a mój ideał to normalna dziewczyna nie szkapa może mieć troche ciałka ale bez przesady kilka kg nadwagi mi nie przeszkadza. tak wyglądam i szukam dziewczyny podobnej do mnie http://www.jpg.pl/jpg.php?1239904,43756,1064153,9dff4662d5936f246bf345946bd6fc27,2

Gość mirek123122
no ciezko jest ale sie nie poddawaj, ja np swoja wybranke znalazlem na gochat.in, wiec polecam tez innym