Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama :D

Jak Wam się podobają imiona moich dzieci ?

Polecane posty

Gość tatatatatatatatat
Chantal jest okropne. Zrobilas corce krzywde bo sie beda z niej nabijac. W Niemczech nasmiewaja sie wlassnie z patologi z blokow, ze daja czesto dziecku imie Chantal...W szkole nauczycielki beda tez swojej myslaly od razu, potem na aplikacji o prace...Bedzie dziecku w zyciu pod gorke przez glupie imie :O Rafael tez fatalne imie ale mozna przynajmniej moze jakos Rafal z tego zrobic.

Usuwam ! Polaczki ...

Gość autorko debilkooo
a ty nie masz obowiazko bo wiesz 4 dzieci to jest troche roboty przy nich a ty masz czas siedziec na cafe hahahhahaha a dzieci pewnie lataja głodne i zasmarkane:D HHAHAHHA

Gość ah ahi ahi
A TY NIE POLACZKA I DO TEGO ROZPLODOWA:D uwazasz ze ty jestes tutaj najmądrzejsza? prawda w oczy kole hahaha

Gość ah ahi ahi
a te oszczerstwa mogłabym Cię podać do sądu , buahahahhaaahha ale sie usmialam lol2

mam was dosc , nie uwazam sie za najmadrzejsza . rozumiem nie musza wam sie podobac te imiona ale po co te wyjzady z patologia to przykre i nie prawdziwe

jestescie wredne i powierzchowne , ciekawe jak maja na imie wasze dzieci ? na pewno Nikola , wiktoria albo maja

Gość justyneczkammm
mama :D Ja nie wytrzymam ! Kto pierwszy kogo ocenił ??? Masz 40 ale rozum 16 latki ... Nie życzę sobie takich uwag , bo ja z własnej woli chcę mieć dużą rodzinę i się nie puszczam ! Po drugie te imiona nie muszą ci się podobać , ale po co od razu oceniać , i to tak nieudolnie ... Może ty oglądasz seriale , tv i wszystko do tego sporowadzasz , ja nie oglądam i te imiona nie mają z nią nic wspólnego . Nie mam również problemów , myślę , że sprawia Ci przyjemność obrażanie mnie ... Za te oszczerstwa mogłabym Cię podać do sądu , bo pleciesz bzdury Dziękuję !!!!! Nie życzysz sobie? to nie koncert życzeń rozkapryszona babo Podasz mnie do sądu ? normalnie mam drgawki Jak można być tak pustą osobą? Ktoś Cię skrytykował ,to obraza ,to żle , to sądem straszy. Za co mnie podasz? za to,że nie podobają mi się imiona Twoich dzieci? tylko sprawdż który to paragraf

Gość mama dwójki
a moja sąsiadka ma 8 dzieci,żadne z nich nie ma polskiego imienia ,5 chodzi do szkoły bardzo dobrze się uczą ,mają świadectwa z paskiem ,są bardzo grzecznymi i dobrze wychowanymi dziećmi

Gość ah ahi ahi
marsz do dzieci bo sa pewnie zasmarkane i brudne:O:D a imiona jasne ze lepsze nie takie durnowate nie wiadomo skąd:D

Gość justyneczkammm
mama dwójki a moja sąsiadka ma 8 dzieci,żadne z nich nie ma polskiego imienia ,5 chodzi do szkoły bardzo dobrze się uczą ,mają świadectwa z paskiem ,są bardzo grzecznymi i dobrze wychowanymi dziećmi i też pisze na kafeterię,że tak czy tak dała im na imię ,a jak się komuś nie podoba ,to sąd?

Gość ah ahi ahi
WSPULczuc? to mozna tobie ze zakladasz takie durne tematy hahahahhaahhahh

Gość jutubiofkors
temu co sie nie narodzilo proponuje dac kewin albo brajan albo andzelika albo sandra, dzesika

Pozdrawiam wszystkie zdesperowane babki hahahahha Racja , załoyłem durny temat ale przynajmniej mam lepszy humor niektórzy są bardzo naiwni

Gość ah ahi ahi
my z ciebie tez mamy lache:D

Gość ah ahi ahi
A TAK SERIO TO NIESTETY ALE SA TAKIE GLUPIE BABY JAK TY NA TYM SIWECIE OBJOETNE CZY TO PROWO CZY NIE HAHAHHAHHA

hahahhahahahahh

Gość ah ahi ahi
hhahahahhhahaha:D

nie jestem "babą" dziecko

Gość mama dwójki
tego to nie wiem czy moja sąsiadka tu pisze ,u nas nikt imion jej dzieci nie krytykuje

mamo dwojki , widocznie u twojej okolicy są kulturane osoby , i po imieniu nie oceniaja osoby ! Ja zakładając ten temat , utwierdziłem sie tylko w moich poglądach na temat tego forum

W ogóle nie jestem kobietą !!!!!!! Justynko srynko Hahahahha mam z was beke

No comment .... ktoś ma problemy z czytaniem

Gość mama dwójki
trzeba bardzo uważać na każde słowo ,które się tu pisze

Gość justyneczkammm
a kto Ci powiedział,że ja jestem kobietą ?

KONIEC !!!!!!!!!!!

Gość gość
ALE BEKA !

Gość gość
masakra tylko kornelia ladne jak ci sie urodzi szoste to daj nadia patola jak sie patrzy

Gość gość
Patola , patola ;) Jakoś urodziłam 6stkę dzieci , rzeczywiście dzisiaj dałabym inne imiona ale mimo wszystko nie żałuję ;) Nikt się z moich dzieci nie naśmiewa , pewnie dlatego , że inteligentni ludzie się tak nie zachowują :) Szczerze rozbawiły mnie komentarze w stylu"patola" podobnie jak podszywy , jednak pozdrawiam ;) P.S szóste dziecko ma na imię Teresa , więcej nie planujemy :) Pozdrawiam "mama :D"

Gość gość
Typowe , polacy uwielbiają oceniać :)