Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zla macocha to ja

Taka jestem zlaaa;(

Polecane posty

Gość ja bym sobie zwalił
i spuścił Ci się do szpilek.... hahahahahaha

Gość czar...
Autorko nie rozumiem jednego skoro tak sie kochacie ze swoim narzeczonym dlaczego na samym poczatku nie ustaliliscie ze to ON JAKO OJCIEC powinien przebywac w tym czasie ze swoim SYNEM.Dziecko nie widzi ojca to nie ma co sie dziwic ze jest znudzony bo przebywa z obca kobieta dla niego a liczyl na to ze TATA BEDZIE W DOMU.Do mojego meza jak przyjezdza jego syn 8-latek to nigdy ale to przenigdy nie zostawial mnie maz z nim sam na sam staramy sie aby jego syn przyjezdzajac do nas spedzal jak najwiecej czasu ze SWOIM OJCEM ktorego nie widzi na codzien tylko w weekendy.A poza tym moj maz ustalil ze swoja byla zona zaraz na poczatku ze bedzie bral syna jak tylko on bedzie w domu.Bo jak i ja i moj maz wiemy ze dziecko musi z czasem oswoic sie do danej sytuacji.A dla chcacego nic trudnego moj maz wzial 3-tygodniowy urlop aby teraz jego syn mogl wyjechac razem z nami na wakacje.Ok uciekam bo dzis dzieciaki maja frajde w koncu nadmuchalismy basen i syn mojego meza uczy nasza 4-letnia coreczke plywac:-)