Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbnmuhnjm

pocieszcie mnie, jutro będę usypiać kota.

Polecane posty

Gość vbnmuhnjm

pewnie zaraz mnie wyśmiejecie, że zakładam taki głupi temat. ale dla mnie to bardzo ciężkie przeżycie. przez cały czas płaczę i ręce mi się trzęsą. to jest młody kociak, ma zaledwie trzy lata... a już musi się z życiem żegnać...

Gość lajla90
Przynajmniej nie będzie sie meczył, co mu jest?

Gość hdusususuus
a co? na wakacje wyjeżdżasz?

Gość vbnmuhnjm
Nic mu nie jest, moje dziecko ma uczulenie na sierść i po prostu nie mam wyjścia :(

Gość zaśpiewaj mu
wlazł kotek na płotek... i ach spij kochanie...

Gość Irenika
jak to nie modszyw ze dziecko ma uczulenie na siersc to cie na pewno nie pociesz :O:O:O

Gość Irenika
co 3 letniego kota chcesz usypiac? wiesz ze to karalne

Gość hdusususuus
znajdź kotu nowy dom kretynko, a nie pocieszenia szukasz! bachora sobie uśpij!

Gość vbnmuhnjm
czy wy jesteście normalni? ktoś się pode mnie podszył. przykro mi, że ludzie potrafią drwić z drugiego człowieka nawet w takiej chwili... kot jest sparaliżowany...

Gość fdsfsgfddfgfdg
Zdrowych kotów się nie usypia. Mam w rodzinie weterynarza i ze zdrowych zwierząt usypia tylko ślepe mioty. Miejsce kota jest w takim wypadku w schronisku. Albo chociaż daj mu szansę na łonie natury, a nie od razu zabijaj. Koty potrafią polować. To niesamowite, że gdyby nie ty to ten kot mógłby jeszcze żyć długie lata, ale zachciało się zabawy w Boga.

Gość vbnmuhnjm
WY CZYTAĆ NIE UMIECIE!!! KOT JEST SPARALIŻOWANY I NIE MOŻE CHODZIĆ!! CZYTACIE PODSZYWY, A NIE DOCIERA DO WAS, CO JA PISZĘ!

Gość fdsfsgfddfgfdg
vbnmuhnjm mam nadzieję, że to podszyw był, bo zabijanie zwierzęcia, które mogłoby żyć bez celu (takiego jak np. hodowla na mięso) jest głupie i niepotrzebne.

Gość naprawde nic sie nie da zrobic
? myslisz ze on juz nie chce zyc? koty sa madre, on dobrze wie kiedy jedzie na smierc.

Gość vbnmuhnjm
A CZY WY WSZYSCY ZDAJECIE SOBIE SPRAWĘ, JAK JEGO ŻYCIE WYGLĄDA? NIE CHODZI, ROBI POD SIEBIE, NIC NIE JE I CIĄGLE POMIAUKUJE. WASZYM ZDANIEM MAM POZWOLIĆ MU NA POWOLNĄ I BOLESNĄ ŚMIERĆ!? CZY TO, ŻE SAM LEKARZ POWIEDZIAŁ, ŻE EUTANAZJA JEST KONIECZNOŚCIĄ, NIC NIE ZNACZY?? WY WSZYSCY MACIE JAKIEŚ PROBLEMY Z GŁOWĄ!

Gość fdsfsgfddfgfdg
co to za choroba?

Gość hdusususuus
a jak ma do nas dotrzeć skoro nic nie piszesz i info, ze kot sparalizowany dałaś po 5 niby- podszywach. i jak jest sparalizowany czy rzeczywiście uniemożliwia mu to zycie czy tobie sie po prostu nie chce troszczyć o takiego zwierzaka?

współczuję :( ja musiałam w kwietniu uśpić psa po 12 latach :( wysiadły mu nerki, nie było ratunku :(

Gość vbnmuhnjm
wózek inwalidzki? pogrzało Cię? kot ma problemy neurologiczne, które ujawniły się po tym, jak spadł z okna. nie kontroluje odruchu oddawania moczu, robi pod siebie, nie może normalnie chodzić i nic nie chce jeść. Waszym zdaniem kupno wózka załatwi sprawę? czy wy wszyscy sądzicie, że jesteście mądrzejsi od weterynarza?

Gość vbnmuhnjm
"hdusususuus a jak ma do nas dotrzeć skoro nic nie piszesz i info, ze kot sparalizowany dałaś po 5 niby- podszywach. i jak jest sparalizowany czy rzeczywiście uniemożliwia mu to zycie czy tobie sie po prostu nie chce troszczyć o takiego zwierzaka?" nie chce mi się troszczyć? od dwóch tygodni latam codziennie po lekarzach!!! sądzisz, że do końca życia będę siedziała w domu i opiekowała się kotem??? kto by w takim razie zarobił na jego leki, na jedzenie!!!! zastanów się kretynko, co ty w ogóle piszesz!!!

Gość djlkfhijsafhoiayfjc
Pociesze - to tylko kot:P No ludzie opanujcie się!

Gość my wszyscy sądzimy
że jesteś kretynką myśląc że sami domyślimy się jak źle jest z kotem i co jest tego przyczyną. zapewne wyczytamy to między wierszami. stuknij się w łeb. nie dopilnowałaś kota - wypadł z okna - sorry ale to twoja wina, nie jego. jak on żyje bez jedzenia?

Gość rgwawgaw4t2452
jeśli to prawda, to współczuję bardzo:( sama mam kota i nie wyobrażam sobie czegoś takiego, nie wyobrażam sobie w ogóle jego śmierci. Ma 7 lat i na razie jst zdrowy, ale... aż smutno mi się zrobiło:(

Gość vbnmuhnjm
nie, to nie jest tylko kot. to jest przyjaciel. widocznie nigdy nie miałaś zwierzaka.

Gość vbnmuhnjm
dobrze, ja wymiękam. czesć.

Gość djlkfhijsafhoiayfjc
Miłość do kota i rozpaczanie po jego stracie wobec różnorodnych tragedii ludzkich - wobec ktorch jestesmy obojetni jest nie na miejscu

Gość flkkhkkkkljky
Mój pies miał taki wózek, ale tylko tył mu wysiadł, a przednie łapy miał sprawne. Sam zdechł po 5 latach chodzenia z wózkiem, bo był już stary. Ale jak kot już nie może żyć to przy uśpieniu najlepsze byłoby zostanie i patrzenie jak weterynarz to robi, bo czasam ze względu na oszczędności, żeby więcej zarobić zabijają nie tym co trzeba jak właściciel nie patrzy, np. dają spirytus w serce i zwierzę bardzo cierpi jak umiera. Albo robią to bez wcześniejszego uśpienia. Czasem są straszne sceny.

Gość my wszyscy sądzimy
słuchaj, ja ci bardzo współczuję, naprawdę. sama mam koty i nie wyobrażam sobie żeby któryś musiał przechodzić coś takiego. ale robisz błąd sądząc że każdy się domyśli jaka dokładnie jest sytuacja. dlatego są pytania. a ty się złościsz jakby stan rzeczy był dla wszystkich oczywisty. mam nadzieję, że będziesz przy nim w chwili usypiania. nie zostawiaj go samego.

Gość flkkhkkkkljky
Mój pies miał taki wózek, ale tylko tył mu wysiadł, a przednie łapy miał sprawne. Sam zdechł po 5 latach chodzenia z wózkiem, bo był już stary. Ale jak kot już nie może żyć to przy uśpieniu najlepsze byłoby zostanie i patrzenie jak weterynarz to robi, bo czasam ze względu na oszczędności, żeby więcej zarobić zabijają nie tym co trzeba jak właściciel nie patrzy, np. dają spirytus w serce i zwierzę bardzo cierpi jak umiera. Albo robią to bez wcześniejszego uśpienia. Czasem są straszne sceny.

Gość jhkjhkjkllkjlkjj