Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z-Warszawy

dziwnie długi nr tel

Polecane posty

Witam wszystkich kafeterian. Piszę do Was bo potrzebuje pomocy w zrozumieniu dziwnego zjawiska. Chcę kupić auto, szukam go na otomoto, a tam już parokrotnie spotkałam się z długim nr telefonu, no i jak wybieram taki nr, to okazuje się że podany nr nie istnieje Oto jedna ze stron i podany nr, który nie licząc "+48" ma jeszcze 10 innych cyfr, no i ani to nie jest stacjonarny ani komórka Może ktoś wie o co biega????

Gość ....KOperek....
Jaki długi ? Normalny !

Gość liczba 3498
chyba jedna 6 za dużo

....KOperek.... ale przecież jak wybieram na komurce to mi piszczy że nie ma takiego nr, ja osobiście mam 9 cyfr w nr tel wytłumacz o co biega?

Gość jkbjmbjk
moze ma angielski numer, bo one maja 10

Gość 7887656
a ty sie łudzisz, że dostaniesz S80 z 2007 roku za 30 tys.?????? przecież to pic na wode :D

myślałam że o 1 szóstkę za dużo, ale nie ma takiego nr, a ja dość często spotykałam się z tym, to nie może być przypadek z tymi 10 cyframi, a ja nie wiem co jest grane

Gość ....KOperek....
Gościu się pomylił i jedną 6 napisał więcej . Nie panikuj , nie panikuj ! Ps ; Nie kupuj VOLVO bo to pażdzierz !

do 7887656 to czy ta oferta jest ok, czy to sciema to inna sprawa, jak jestes taki mądry/mądra to pomóż z tym nr telefonu

Gość liczba 3498
można jeszcze napisać maila za pośrednictwem portalu

Gość Jolka z Sieradza
Dziwna cena tego Volviaka ? ? ? Może rozbity jest ?

Gość 7887656
30tys. to może być oferta w kredycie 50/50 :D a z numerem nie wiem co jest, nie jestem wróżka

...KOperek.... ale jak o jedna 6 za mało wybieram to tez nie ma takiego nr tel, a pozatym ja nie upieram się na volvo tylko na napęd na 4 koła :P

liczba 3498 usiłowałam napisac maila, ale się mi nigdy nie odzywają, a zawsze jak mnie jakieś auto interesuje to te 10 cyfr jest przekletych :(

Gość ufcugvu
moze to usluga voip? 3 pierwsze cyfry bylyby kierunkowe

Gość ....KOperek....
Wykręc jedną 6 mniej i się dodzwonisz ! Wejdż tu na te forum za 10 minut , ja zaraz zadzwonie do gościa i dam Ci odpowiedż , bo widzę że Ty masz cykora i boisz się zadzwonić . Za 10 minut dam Ci odpowiedż , dobra dzwonie do pacjenta !

7887656 "30tys. to może być oferta w kredycie 50/50 a z numerem nie wiem co jest, nie jestem wróżka" To po co gitare zawracasz, masz problem ze zrozumieniem założonego tematu?

ufcugvu ale czy to voip czy nie, to jak wykrecam to powinno mnie łączyć, a nie łączy :(

Gość 7887656
wiec zrozum tępa kwoko, że to lipne ogłoszenie, szukaj innego

7887656 tempa krową to ty jesteś, i na swojej podstawie obrażasz ludzi których nie widziałaś nigdy na oczy, bo usiłujesz wylądować swoje frustracje związane z niepowodzeniami we własnym śmierdzącym życiu spadaj gdzie indziej wredna żmijo nie chce cię tu wywłoko nie szanująca innych ludzi

Gość ....KOperek....
Dzwoniłem , tak jak pisałem jedna 6 za dużo . Oferta jest już nieaktualna ! Ale cykor z Ciebie , czemu bałeś sie zadzwonić ?

jaja sobie robisz że się dodzwoniłeś dzwoniłam na numer bez tej jednej szóstki , i nie ma takiego nr

Gość ....KOperek....
Ale jesteś głupia :o

Gość meverick
mam to samo, tzn. znalazłem już 6 ogłoszeń które chciałem sprawdzić i też mają nr. tel. za długie czyli 10 cyfr.

Gość Nastolatka jestem nie dorosły
To proste i logiczne, że to na pewno nastoletnie dziecko, które stroi sb żarty z naiwnych dorosłych :p Wiem, bo sama jestem nastolatką ;)

Gość KajetanMarczuk
Trzeba było na czyjnumertelefonu pl sobie sprawdzić.