Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 07-07-2012r.

Zdradziła mnie. Zostanę do końca życia sam !!!!!!

Polecane posty

Gość 07-07-2012r.

Nienawidzę was !!! Byłem w dwóch związkach i oba zakończyły się w ten sam sposób. Przyłapałem na gorącym uczynku jak mnie zdradziły. Myślałem, że znalazłem miłość swojego życia a tu coś takiego. Chciałem się oświadczyć w tym roku, planować wspólne życie. Nie mogę dziś do siebie dojść. JUż nigdy więcej żądnej nie zaufam. Mam was dość, jesteście puste i nic nie warte. Żałuje że nie mam powołania, poszedłbym na kleryka i miałbym święty spokój.

Gość Ciekawie
Spokojnie,nie ekscytuj się tak!.Jeszcze spotkasz uczciwą dziewczynę którą pokochasz szczerze z wzajemnością.Masz wyjątkowego pecha bo przecież nie wszystkie dziewczyny są takie wredne,puste i niewierne? Życzę Ci powodzenia.

Gość 07-07-2012r.
Prawie wszystkie

Gość Ciekawie
Po pewnym czasie zapomnisz o niepowodzeniach i spotkasz dziewczynę ktorą pokochasz z wzajemnością..Szczerze Ci tego życzę.

znam dużo takich przypadków i dziewczyn,które po prostu "zdradzają", nie wiem po co one to robią,skoro są w związku

Gość 07-07-2012r.
Tak sobie mówiłem po pierwszej i co ? Trzeciego razu bym chyba nie przeżył więc teraz już definitywnie chce się dociąć od dziewczyn. Nie dopuszczę ządnej do siebie. Mogę mieć koleżanki i przyajciółki ale ani kroku dalej

Gość 07-07-2012r.
Nie, chcę być sam i koniec. Po pierwszym związku też miałem długą przerwę i w pewnym momencie stwierdziłem, że nie zależy mi na dziewczynie. No ale jakoś się trafiła, złamała mi serce no i byłem bezradny. Ale po tym co z nią przeżyłem to już wiem, że miłość poprostu nie jest mi pisana. Po niej nigdy bym się tego nie spodziewał.

Gość to czemu np na zdjeciach
a po ile macie lat ?:))

Gość trollo
zawsze możesz się przerzucić na facetów tu zdradzalność jest jeszcze wyższa ;-) więc nie ma co panikować alleluja i do przodu 🖐️

Gość iofdgks
według kobiet istnieją kobiety ktore nie są takie, ale to według kobiet, sam znam życie że kazda to dziwka, co chce by ją zabawić, a jak już po wszystkim bedzie to zrobi z ciebie wykorzystywazca i baj i dostajesz wtedy takiego podtrzymywacza że nie wszystkie są takie...

Gość iofdgks
Dziwki damy kobiety dziewczyny, czy to jakas roznica? Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, drugi rodzaj dziwek to te ktore sprzedaja sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują mieszkania, komfortu życiowego, kariery którą zapewni im mezczyzna na odpowiednim stanowisku, stawiają mezczyznom oczekiwania, narzucają swoje reguły, chca byc oczarowywane, dostawac kwiaty, miec proponowane kolacje, kina, drinki, melanże.

Gość zózól
Polecam starszy, polski film. http://www.filmweb.pl/Kroll Dowiesz się z niego m.in., że wszystkie kobiety poza twoją matką to kurwy. :classic_cool:Nic się nie zmieniło w tej kwestii od 1991 roku. :classic_cool:

Gość desperatka....................
kazdego szkoda. masz pecha