Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak byście zareagowali

Pomocy wejdzcie Jak byście zareagowali

Polecane posty

Jak byście zareagowali jakby ktoś napisał, że jesteście lamusem do tego paskudnym i garbatym tylko dlatego że nie pozwoliliście pić pod blokiem i robić imprez do 5 rano :( Do tego na publicznym forum, a moderacja nawet nie reaguje, jeszcze podbija wątek :( Czuje się jak by mnie ktoś skopał, zawsze uważałam się z brzydko a teraz już jestem tak załamana, że nigdy ju,ż nie wyjdę z domu. Mma ochotę zasnąc i nie obudzić się , poczułam się jak dom. Przedwczoraj mieliśmy powódź w piwnicy i te osoby piły przed blokiem, a ja ratowałam swoje rzeczy zpwinicy, wyrwamna z łózka w srodku nocy, w wodzie po tyłek, nie wyglądałam szczególnie wiem, ale co miałam malować się zanim zeszłam do piwnicy i szpilki założyć. Mam ochote skończyć ze sobą, przez takie teksty, czuje się jak potwór i paszczur nic nie warty:(

nie mam po co żyć :(

Gość Ciekawie
Ignoruj wypowiedzi złośliwych! Jest powiedzenie "Porządny but nigdy nogi nie utrze,ale stary kapieć" Ja bym olała takich,omijaj ten pleps szerokim łukiem.Zobaczą że masz ich w głębokim poważaniu to zamkną pijacke gęby.Też masz powód,żeby przemować się plepsem.Opanuj się troche- co?!

jak mam się opanować teraz następna napisała że powinni mnie usunąć z forum i bloku za lamusostwo i wygląd :( nigdy już nie wyjdę z domu, wsyzscy się beda gapić i śmiać :(