Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

ciekawe co prawiki wyprawiaja bo nie ma ich chyba na forume

Polecane posty

19:52 [zgłoś do usunięcia]Salut. :D:D:D Albo - " po co mam pracować jeśli nie mam dziewczyny?":D Lub - "nie mam dziewczyny więc praca mi nie potrzebna" :D Cream , jesli chcesz mogę pochodzić i z Wielkopolski :p I jak to gdzie jestem ? Ktoś musi pracować aby drugi ktoś mógł poleniuchować . Czyż nie ? :D

imperia ..myslałem ze jestes z wlkp . bo jak bys była to bysmy mogli sie spotkac :classic_cool:

"imperia ..myslałem ze jestes z wlkp . bo jak bys była to bysmy mogli sie spotkac " Creamik , wszystko dobrze , ale co byśmy razem robili ? :D

imperia ..najpierw musiałabys wykazac checi na spotkanie kolezeński a potem by sie cos wymysliło

wiara ty jestes wysoki , bys trenował siatkówke to tez bys miał szanse byc podziwiany

Oj Creamik Cremik :D Ja dla Ciebie starą baba jestem :D No i co mój Ukochany powiedziałby na takie randki koleżeńskie:D

oja pierddole imperia jak mozesz odmowic cremislawowi toz to legenda kafeterii

I co ta dziewczyna z Fejsa na to, że jej litanie wysłałeś? Zakochała się? :classic_cool:

Salut , dlatego odmawiam , bom siem wsydzem :p:D Zbyt wysokie progi na moje nogi :D

tez bym sie wstydzil z cremislawem gdzikolwiek pokazac:D

"tez bym sie wstydzil z cremislawem gdzikolwiek pokazac " No wieszzzzz co ? przecież Ciebie Salut nie zapraszają , tylko mnie :D Creamik , mimo wszystko dziękuję za zaproszenie :D

No w Tobie. Czy Cie zablokowała już? Na przystanu Jurek czołga "gojów w szczynach, w błocie, tak należy się hołocie". Niektórzy żydzi uznają, że goje to podludzie.

postawilem sie w Twojej sytuacji (jakolwiek to brzmi) :P

Taki wiersz jest fajny: POtrafimy się maskować, Mośka z Fryckiem w partiach schować. Napieralski, Kalisz i Szmajdziński gdy ten tercet im przywali gojom się zeluwa pali. Czy to z lewa czy to z prawa w sanhedrynie jest zabawa. A nasz Owsiak na orkiestrze milionowy robi cash by na Woodstock gojów gonić już zaćpanych i nachlanych. Tarza głupków w szczynach w błocie, tak należy się hołocie.

Czy Ty myślisz, że przeciętny facet myśli nad wiadomością tydzień i później wysyła jej takie coś? A później tygodniami zastanawia się czy zagadać?

"postawilem sie w Twojej sytuacji (jakolwiek to brzmi) " No przecież widać , że jesteś zazdrosny o to , że zaproszono mnie a nie Ciebie (jakkolwiek to brzmi):classic_cool::p