Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa

to banalne tematy czy można o tym pogadać na gg z facetem?

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa

nie znamy sie jeszcze za dobrze bo od miesiaca. wypada z nim gadać o wakacjach np ( gdzie warto pojechac jak gdzie jest itd) o kuchni , jaka lubi co lubi jesc ? czy go tym zanudze?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
i oczym jeszcze.. o miejscach ktore ostatnio odwiedziłam np..co ostatnio robiłam , jak bylo ,a co on robił... głupie tematy czy moga byc?

Gość znam takie laski jak
ty. są tepe i mają przerażająco niskie poczucie własnej wartości. Jak można w ogóle takie pytanie zadawać? a o czym chcesz z facetem rozmawiać? o tym jak się robi pieniądze? o wszechświecie? sama nie masz pewnie o tym pojecia. Obciągnij mu pare razy to go zainteresujesz. Bo rozmową na pewno nie, samym tym pytaniem dałas do zrozumienia że jesteś nudna i zakompleksiona...

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
no moze i jestem zakompleksiona a czy nudna to zalezy do kogo.. a jak nie masz nic ciekawego do odp na pytanie to sie nie wymadrzaj i spadaj bo widać po twojej wypowiedzi ,ze sam inteligencja nie blyszczysz..

Gość HGSFDFGHGDD
pogadac na gg mozna o wszystkim a taka prawda ze dopiero w realu sie okazuje kim on jest i czy macie o czym gadac.. gg to sciema mozna pisac co sie chce i jak sie chce i nie daje to zadnego prawdziwego obrazu danej ososby

Gość hybgvfcd
Pewnie, że możesz gadać na takie tematy. Dlaczego myślisz, że są głupie?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
hmmm nie wiem bo sa takie troche ,, na siłe" . najlepiej zeby jakoś rozmowa sama sie rozwijała ,ale z nim sie nie zbyt rozwija jesli ja nie zaczne jakiegos tematu wiec ciagle nowe tematy w rozmowie rozpoczynam ja ...o zainteresowaniach ,planach itd

Gość czemu wy wszystkie tak
sie stresujecie w rozmowie z facetem i przeżywacie to jak swój pierwszy okres? Do ciężkiej cholery nie masz większych problemów ty nudna zakomleksiona osóbko?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
czemu wy wszystkie tak - a ty nie masz wiekszych problemów tylko zajmować sie tematem do ktorego nic nie wnosisz i tak?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
a poza tym sa osoby co nigdy by nie powiedziały ,ze jestem nudna wiec to kwetia mojego dogadania sie z ta osoba ale jak kogoś mało znam ,a mi na kimś zależy to chce na nim zrobic dobre wrazenie tak już mam i tyle