Paulinek93 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Witam moje drogie a także panów przeglądających forum . Problem mój polega na tym że mam 19 lat miesiączkuje od około 5 lat regularnie a ogolnie od 7. Zawsze mój okres (dni krwawienia ) trwały 7 dni a gdy brałam tabletki 5 dni. Tabletek anty nie biore juz ponad pół roku i teraz zdarzył mi się przypadek iż krwawienia mam już 8 dzień , nie maleją one i zaczynam sie martwic...czym to może być spowodowane? Poroniona ciąża (chociaż mi się nie wydaje bo okresu dostałam 3 dni przed planowaną datą a tak krwawienia by nie było prawda ? ) Dochodzi duży stres i ciężki wysiłek fizyczny w pracy Proszę was wyraźcie swoje zdanie zaczynam się niepokoić i na dniach bd się konsultowała z lekarzem jeśli krwawienie nie ustąpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelcia7676 Napisano Lipiec 8, 2012 wedlug mnie narazie nie ma powodu do niepokoju. Jesli mowisz ze pracujesz fizycznie to tez moze byc tego skutkiem. A po tabletkach anty organizm moze dochodzic do siebie nawet rok. Poczekaj jeszcze 2 3 dni jesli nie przejdzie to wtedy zglos sie do lekarza. Moja kolezanka miala kiedys okres przez 10 dni. powodzenia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja to juz wiem Napisano Lipiec 8, 2012 nie martw sie, tak na prawde sama sobie odpowiedzialas na to pytanie, stres, praca, jesli juz sie zmniejsza to zanczy ze zaraz juz zniknie, ja kiedys krwawilam prez 30 dni, czesto mis ie to kiedys zdarzalo i nie znam przyczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulinek93 0 Napisano Lipiec 8, 2012 A jest możliwość że poroniłam nie wiedząc o ciąży ? Nigdy ból podbrzusza nie towarzyszył mi na koniec krwawienia a ostatnie dwa dni siedze na lekach przeciwbólowych bo wytrzymać nie mogę ;/ Towarzyszy mi ból krzyża i podbrzusza. Słyszałam że także może to być tarczyca lub mięśniaki to prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach