Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniechęconaa

Co sie czuje będąc zakochanym?

Polecane posty

Gość Zniechęconaa

Nigdy nie byłam zakochana i sie zastanawiam czy w ogóle coś takiego jak miłośc istnieje. Co właściwie czuje osoba zakochana? czy to moze przyjść z czasem? po poznaniu osoby bliżej?

Gość eferfgtyujytj
co czuje?Wow nie da sie tego opisać w trzech zdaniach :))

Gość co za absurdalne pytanie
jak byś była ciągle pijana - tak się czujesz Tzn. masz zawsze dobry humor, nic cie nie wnerwia, świat wydaje się piękny ( a zdrowy rozsądek mówi co innego ), jesteś miła dla nawet kogoś nie lubianego. Po wypiciu alko jest tak samo.

Gość co za absurdalne pytanie
i jeszcze dodaje skrzydeł, czujesz że możesz wszstko

piekne uczucie ale gdy wiesz ze jest spisane na straty to cos okropnego lepiej wcale nie byc zakochanym

Gość oh to cale szczescie
ze nigdy nie b ylem , dzieki za objasnienie :classic_cool:

Gość ggwwp
Faktycznie, trochę to przypomina upojenie alkoholowe. :D Z mojego doświadczenia wygląda to tak: Na każdym kroku myślisz o ukochanej/ukochanym, snujesz jakieś fantazje z nią/nim związane (nie chodzi mi o fantazje erotyczne :P), masz ochotę śpiewać, tańczyć, krzyczeć, żeby wszyscy wiedzieli, jaka jesteś szczęśliwa. Na myśl o niej/nim robi Ci się ciepło na sercu i morda sama Ci się śmieje. ;) Wspaniałe uczucie.

Zniechęconaa Nigdy nie byłam zakochana i sie zastanawiam czy w ogóle coś takiego jak miłośc istnieje. Co właściwie czuje osoba zakochana? czy to moze przyjść z czasem? po poznaniu osoby bliżej? Może to dziwnie zabrzmi ale jestem mężczyzną i byłem zakochany:P Jak się czuje zakochany: błogo, nie myślisz zbytnio i jakikolwiek problemach, gdy spotykasz "TĄ" osobę czujesz jakbyś dostawała skrzydeł, jesteś w stanie zrobić coś na co normalnie byś się nie odważyła.

Gość zakochanaaaa%
Wszystko! Caly wachlarz emocji. Swietna sprawa.

Gość jamjest
A ja byłem raz zakochany jak miałem kilkanaście lat. Wtedy to było wspaniałe uczucie. Ale jak się skończyło, to od tamtej pory w każdym zakochaniu czuje więcej bulu niż radości więc omijam to wielkimi krokami

Gość opisałabym tą gamę uczuć
ale nie wiem, czy nieszczęśliwe zakochanie też się liczy- w moim przypadku nie było innego :D i to w dodatku niezbyt przyjemne doznanie, więc chyba jednak nie o to chodzi w 'miłości' ;)