Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnietak

moj wyglad odstrasza?

Polecane posty

Gość dziwnietak

hejj ;/ mam pewien problem ktory daje mi do myslenia.. wydaje mi sie ze moj wygląd odstrasza inteligentnych facetow. Zauwazylam ze kazdy facet ktorego poznaje chce mnie tylko wykorzystac :( moze dlatego ze widzi we mnie brzydkie kaczątko i mysli ze jestem niedowartosciowana? jako male dziecko bylam otyła . teraz mam 17 lat i nieco schudłam. Mam figurę klepsydry czyli całkiem spory biust, talię i nie mały tyłek. Mam długie, falowane, ciemnobrązowe (prawie czarne) włosy, ciemne oczy oraz brzoskwiniową karnacje. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze przyciagam samych sku*wieli... jestem osobą bardzo zakompleksioną (nosze aparat ortodontyczny no i to ze nie jestem z tych szczuplutkich) ale staram sie tego nie ujawniac tylko sie usmiechac. Mialam juz kilka naprawde przykrych sytuacji z facetami ktorzy chcieli mnie tylko wykorzystac i prawie im sie to udalo :( nie wiem czemu tak jest?

Gość pan pizdzioszek
może dlatego: ........................................................_ „„„„_ ................................................,,„--*' .........'\ ............................................ („---„_.....,,,,,,/' .......................................„-^" : : : : : :------"/' ..............................„„-^" : : : : : : : : : : '\„„,-" **'^^-„„„-------^*'" : : : : : : : : : : : : : : : : :-" .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : : :„-" :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : „-^ .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : „„-^ :.' : : '\ : : : : : : : ;„„-" :.:.:: :"-„""***/*'' :.': : : : :"-„ : : :"\ .:.:.: : : : :" : : : : \, :.: : : : : : : : : : : : ' : : : : : : :, : : : : : :/ "-„_::::_„-*__„„"

Gość zajebista sprawaaa
bo wszyscy faceci chca tylko wykorzystywac kobiety

Gość dr TAK
bo chłop żywemu nie przepuści :)

Gość gfdhgtr
Im atrakcyjniejsza kobieta tym głupsza zwykle tak jest dlatego inteligentni faceci Cie nie chcą. Musisz sama do takich podchodzić a nie czekać na ich ruch. Samym wyglądem stwarzasz pozór właśnie atrakcyjnej głupiej. Nie stój bo tylko podejdą CI co chcą tylko Twojego ciała.