Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na gg same ciulasty

Pisalam z facetem na gg, wyslalam mu foto

Polecane posty

Gość na gg same ciulasty

inapisal ze musi uciekac i tyle go widzialam:/ co za ciul:/ dodam ze sam wygladal jak bandzior mada faka

Gość PRAWNIK Smutny
i co zrobisz?

Gość na gg same ciulasy
nic nie zrobie, ale wpienia mnie takie cos

Gość PRAWNIK Smutny
ja bym mu wysłał mailem wąglika...nie ma litości dla skurwysynów! pamietaj

Gość jedna ja dzis na kafe
nie martw sie brzydki frajer szuka modelki wyimaginowanej pod ktorej zdjecie sobie wali, a takiej nie znajdzie :)

Gość kasaa
tacy są faceci,jak poznasz jakiegoś wartościowego któremu nie tylko jedno w głowie to cud

Gość to co powiększysz je sobie?
sory, ale no nie każdy każdemu musi się podobać przecież wiadomo fajnie być atrakcyjnym dla wielu, ale no ważne by być dla konkretnej osoby a nie byle kogo

Gość hfijdsf
pokaz zdjecie, powiem ci czy cos sie jeszcze da zrobic

Gość na gg same ciulasy
jeszcze bym zrozumiala gdyby on byl misterem pieknosci, ale nie sam niczym nie zachwycal. I tacy wlasnie sa bardzo czesto faceci na gg - sami nie maja zbyt wiele do zaoferowania, a ksiezniczki z bajki szukaja. Chyba tylko po to, zeby sie dowartosciowac przy takiej.

Gość skoro wyglada jak bandzior
mada faka to pewnie szuka jakiejś tandetnej lampucery :D nie przejmuj się, dobrze, że to się skończyło zanim się zaczęło :classic_cool:

może dla Ciebie wyglądał kiepsko, a dla innej dobrze pierwszy raz się komuś nie spodobałaś, że Cię to tak boli?:P

Gość na gg same ciulasy
boli nie to ze sie komus nie spodobalam, ale fakt ze on mnie tak potraktowal! Ja z nim dobre kilka miesiecy pisalam, na zasadzie normalnej rozmowy, a on po otrzymaniu foto tak zwczajnie mnie olal. Dziwne to, ze koles marnuje tyle czasu na pisanie z kims kogo olewa, bo mu sie wizualnie nie spodobal. Myslalam, ze on bedzie normalny. Przeciez hajtac sie z nim nie planowalam, a facet 30letni to juz wiecej oleju w glowie powinien miec.

a, myślałam że krótka jakaś znajomość no jak parę miesięcy to nie fajnie faktycznie, dlatego lepiej szybciej wymienić się fotami i spotkać (to dużo weryfikuje). dla każdego ten wygląd jakoś tam się liczy, w realu jak kogoś spotykasz to też nie wiesz do końca dlaczego zwrócił na Ciebie uwagę

Gość na gadu
to prawie zawsze same niedorozwoje zyciowe siedza. W kazdym badz razie baaardzo ciezko jest trafic na kogos normalnego. Ja siedze na gadu juz 10lat, sporo ludzi poznalam i na palcach jednej reki moge podac tych fajnych, normalnych. Dlatego autorko nie masz sie czym przejmowac. Na gg trzeba moec naprawde duzo szczescia, zeby trafic na kogos fajnego i wartosciowego.

Gość na gadu
a kto tu pisze o szukaniu milosci?! Przeciez jasno i wyraznie napisane jest, ze chodzi o zwykle znajomosci, wiec tymbardziej dziwne jest zachowanie kolesia, ktory przestaje pisac z kims, bo mu wyglad nie odpowiada!

Gość na gg same ciulasy
no dokladnie, nie chodzi o zadne szukanie faceta przez gg, bo juz dawno dawno dawno temu przekonalam sie ze to nie jest dobry pomysl, tylko o normalne, zwyczajne pisanie z kims.

Gość na gg same ciulasy
nie ladnie tak podszywac sie i jeszcze wstawiac swoje foto

Gość A ja mam ciasne gacie
o kurwa zdjecie mnie zabiło byahahaha

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Też tak miewam z idiotami Niestety taki jest ten wirtualny świat I nie chodzi o żaden typ czy nie tylko o to wkurzające znikanie. Jakby taki jeden z drugim nie mógł napisać "sorry nie jesteś dla mnie" i ok. A nie muszę lecieć i znika i więcej się nie odezwie

Gość NiktNIEwiedział
czekaj skąd jesteś?na spacer to chyba nie szkoda czasu prawda?

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Ale jest dziecinne i niekulturalne

Gość na gg same ciulasy
nawet bardzo dziecinne, szczegolnie jak na 30 latka, ktory do tego (ponoc) ma wyzsze wyksztalcenie i pracuje w sluzbach mundurowych.

Gość na gg same ciulasy
nawet bardzo dziecinne, szczegolnie jak na 30 latka, ktory do tego (ponoc) ma wyzsze wyksztalcenie i pracuje w sluzbach mundurowych.

Gość tez lubie gg
Ja tam nikomu nie wysylam i spie spokojnie. Czasem z kims tam sobie popisze tak o.

Gość podnosnik kafeteryjny
umc umc