Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilUsIaPuSiA

Czy jestem za szczupła?

Polecane posty

Gość Chcę coś z natury
Tak jesteś bardzo chuda.

Gość Jesteś przeurocza
i bardzo szczuplutka. Ha ha

Gość nie wlaczac tego!!!!
TROJAN!!!!!!!!!!

Gość UWAŻAJ BO MOZESZ SOBIE BEKNAC
DEIBILE PIERDOLONE BEDZIECIE KARANI. ZNAJDE CIE PO IP I ZGŁOSZE NEKANIE- NIE WIERZYSZ ?

Gość MilUsIaPuSiA
a co mój wygląd ma wspolnego z nękaniem. bo ciekawa jestem.

Gość UWAŻAJ BO MOZESZ SOBIE BEKNAC
Nie wiem co tam jest bo nawet nie otwieram. Alleee jak ktoś się uprze to może cię udupić za wklejanie tego typu ciulowic, tobie wydaje sie to takie zabwane i niewinne, a jak sie ktos wkurrr to postawi wszytsko na jadna karte i znajdzie cie.

Gość Moderacja!!!
Nękanie w Internecie Wielu użytkowników dopuszcza się w Internecie zachowań, których powstydziliby się w innej sytuacji. Wulgarne słownictwo pojawiające się na internetowych czatach czy nieprzyjemne żarty otrzymywane w komunikatorach, których autorami często są dzieci i młodzież, zastąpiły dawne dowcipy telefoniczne, gwarantując większe poczucie anonimowości. Oczywiście anonimowość w Internecie jest tylko pozorna i jeżeli dojdzie do zgłoszenia poważnego naruszenia regulaminu lub prawa, właściciel serwisu lub policja zajmują się ściganiem sprawcy. Nie należy odpowiadać na zaczepki, bo reakcja tylko zachęci sprawcę do dalszego działania. Najlepszym sposobem na pozbycie się natręta jest doniesienie o jego zachowaniu dostawcy Internetu, z którego usług korzysta nękająca nas osoba (możesz go zidentyfikować na podstawie unikatowego numeru IP), administratorowi serwera konta pocztowego, z którego został wysłany niepożądany e-mail lub administracji komunikatora. W przypadku złamania prawa przez "żartownisia" (np. stosowanie gróźb) sprawę najlepiej zgłosić na policję, przekazując jej dowody w sprawie - wydrukowane listy elektroniczne, archiwa rozmów z komunikatorów i inne (należy je również zachować w wersji elektronicznej).

Gość swederef
mozecie otworzyc ale przy wyciszonych glosnikach :D

Gość jestem vege :)
Nom ostanio jeden już sobie beknął za wklejanie tego typu linków. Ojciec 6 letniego chłopca siedział z nim przed kompem i otworzył link,a chłopiec wpadł w hiesterie i płakał kilka godzin. Ten facet nie pouscił i założył sparwe- jest gdzies temat odnosnie tego na ogolnym.