Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwbi

od 3 tygodni uporczywy ból podbrzusza jak na @ czy to moze byc poczaek ciazy?

Polecane posty

Gość krwbi

dodam ze biore tabletki od roku nie zapomnialam ani jednej moze o 1h sie spoznilam z braniem i od 3 tyg brzuch mnie tak boli jakbym miala dostac okres w ten sam dzien i ten bol w nocy mi najbardziej dokucza do tego powiekszyly mi sie piersi odrobine kiedys tez bralam tabletki anty ale pierwszy raz mam tak jak teraz-czy mozna zajsc w ciaze podczas brania tabletek regularnie? przy pierwszej ciazy brzuch bolal mnie identycznie-w sumie to taki bol ze nie wiadomo czy to macica czy pecherz ale jak ide sie zalatwic to nic nie boli a chodze czesto test przy tabletkach powinien normalnie pokazac ciaze? czy powinna sie pojawic @ podczas przerwy?

Gość wiesz co123,.,.,.,.
nie wiem ale duzo dziewczyn zachodzi podczas brania

Gość nikanik
zrób test albo beta hcg

Gość krwbi
boje sie troche bo o pierwsze sie staralismy pół roku mialam identyczne objawy a zejestem w ciazy na 100% dowiedziałam sie w 9tc i wszystko przebiegalo identycznie test kupie dopiero jutro jutro-jutro juz mam 1 dzien przerwszy .wtedy topiero 3test wyszedl pozytywny.

Gość fluffy duffy
od 3 tygodni boli cie brzuch i nie byłas u gina? baaardzo odpowiedzialne:O prędzej masz zapalenie przydatków albo jajników niz jestes w ciazy zasuwaj dziewczyno do gina bo jak nie zadbasz o zdrowie okolic intymnych to nigdy ciazy nie donosisz!!

Gość krwbi
mam do ginekologa na środę więc o tym już dawno pomyślałam. tylko że z każdym dniem boli coraz mocniej.na początku myślałam że to pęcherz.

Gość nikanik
A plecy nie bolą? Jakieś inne problemy masz przy tym jeszcze?

Gość krwbi
a u gina poza tym bylam miesiac temu robil mi usg dopochwowe badal i mowil ze wszystko ok jest i kolejna wizyta miala byc usuwania nadzerka i tydzien po wizyci zaczynal mnie pobolewac brzuch-zadzwinilam i sie zarejestrowalam na jak najszybciej czyli na srode

Gość krwbi
po prostu czuje sie zle-nie mam sily czasami na nic-moja corka jest teraz bardzo absorbujaca i moze to przez to bo mi nie daje spokoju

Mam bardzo podobnie.. tabletki biorę pół roku.. i od jakiegoś tygodnia codziennie boli mnie jakbym miała dostać @ .. jestem teraz w innym mieście i nie moge pójść do mojego gina :/ daj znać jak już pójdziesz do lekarza

Gość krwbi
ok dam znac.no i poza tym to bez kija nie podchodz do mnie. oczywiscie jakbym byla w ciazy to tez bym sie cieszyla-ale na druga ciaze tak wczesnie nie jestem nastawiona psychicznie.

Gość krwbi
a czy spirala jest tak samo skuteczna jak tabletki?

Gość OnaSzalonaa
Ciekawe czy autorka napisze jak wróci od lekarza..

Gość lkdnfbj
hej,zapomniałam tu napisać.Test wyszedł pozytywny a lekarz badał mnie powiedział że macica jest obrzmiała i wygląda to tak jakbym miała zaraz dostać okres dał skierowanie na badania krwi i mam iść do niego 17go z wynikami i na tej podstawie mi coś więcej powie bo jeżeli ma być to ciąża to bardzo wczesna ale i też może to być przez tabletki.

ja miałam takie bóle właśnie jak zaszłam w ciąże, myślałam, że dostanę najgorszego okresu w moim życiu a tu niespodzianka :D

Gość lkdnfbj
u mnie jeszcze nie wiadomo na 100% i szczerze to mam mieszane uczucia bo bym chciala miec drugie ale jeszcze nie teraz takie same bóle miałam przed porodem i wszystko mi się przypomniało.