Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 Ostatnio do mnie kumpela: Nie masz fejsa to jak ty żyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2014 Nie dziwię się jak są programy, tak zwane bot do facebook , są to programy dzięki którym można czytać wiadomości użytkowników facebook czy patrzyć kto nas podgląda ale to i tak tylko część możliwość. Ja patrzyłem program Fb Adder , piszą że jeden z lepszych. Zresztą sami się przekonajcie na co jesteście narażeni, tu można pobrać program - file-share365.com/tli1bxe/5/1804 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2014 przetestuję jak będę bardziej przytomna, dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hadesiak Napisano Listopad 24, 2017 Kszyś Zbies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gierahamze 1 Napisano Październik 16, 2021 Nie wchodzę na social media! Tylko fora z Google kiedyś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach