Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka rybaka010

brakuje mi czegoś

Polecane posty

Gość ikolo
a pokażesz swoje stópki ? :)

Gość ikolo
chcialbym zobaczyc Twoje stópki Córko Rybaka :)🌼 :D

Czego wciąż mi brak? Przecież wszystko mam. Obcy ludzie mówią, że tak zazdroszczą mi. Czego wciąż mi brak? Co tak cenne jest? Że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle... Czego wciąż mi brak? Czego miewam mniej? Na ulicy mówią mi Wszystko jest O.K.! Czego wciąż mi brak? Czemu chcę to mieć? Jaką cenę przyjdzie dać za to czego chcę? Czego wciąż mi brak? Przecież wszystko mam... Nie zrozumie nigdy mnie Ten, kto nie jest sam .

Imponujesz mi umiejętnością rozwiązywania własnych problemow! ;) "Nie zrozumie nigdy mnie Ten, kto nie jest sam"

No to przez większość czasu nie będziesz szczęśliwa, jeśli posiadasz nietuzinkowe wymagania, bo szansa, że znajdziesz takiego faceta, który idealnie się do Ciebie dopasuje nie jest duża. Pewnie, prędzej czy później, przymkniesz oczy na swoje wymagania, by być z kimś.

Korey Sanders dobrze mówisz. Ja pragnę tylko żeby ON był dla mnie dobry, czuły i żeby mnie kochał. I żeby mi się podobał. To tyle :(

Tobie podobał, to znaczy? Każdy facet na początku będzie dla Ciebie dobry, czuły, i będzie twierdził, że Cię kocha. A nie ważniejsze jest to, by podobnie podchodził do życia - jak Ty? By wykazywał podobne zainteresowania co do kwestii związkowych, by chciał z Tobą zawiązać nierozrywalną więź, by chciał z Tobą iść przez życie, itd., itp. Jak już uzależniasz szczęście od innej osoby to przynajmniej postaw odpowiednie wymagania, żeby związać sie z odpowiednią osobą i nie cierpieć w przyszłości. Ja mam takich wymagań, co do odpowiedniej partnerki, masę, ale to też nie chodzi tylko o nią, tylko chodzi o Nas - żebyśmy to my razem żyli w szczęściu, bo co z tego ... jak to wszystko będzie jednostronne?

Gość walisz w chuja
rozchyl nogi to tak Ci zasadzę, że zapomnisz o wszystkich brakach!

Gość walisz w chuja
dobry kop w pizdę jeszcze żadnej nie zaszkodził. W serce też mogę jebnąć. Ale chyba najlepiej młotkiem w głowę. Może wtedy wszystko Ci powróci na swoje miejsce i staniesz przy zlewie w kuchni, gdzie Twoje miejsce.

Gość dsasd
ogórek juz ci nie wystarcza ?

Gość dsasd
no ten który kupujesz w warzywniaku i wsadzasz do szuflady gdy masz ochote sie zabwić , to go wyciągasz

Gość dsasd
no ten który kupujesz w warzywniaku i wsadzasz do szuflady gdy masz ochote sie zabawić , to go wyciągasz