Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna von alergia

W tym roku mam wyjatkowa nasilona alergie na pylki, Wy tez tak odczuwacie?

Polecane posty

Pytam bo nie wiem czy tylko ja tak mam, ze moze jestem jakas przewrazliwiona? Mam porownanie do zeszl.lata - wtedy urodzilam dziecko i bralam tylko niekiedy alerteci ( nawet jednego calego opakowania nie zuzylam). I czulam sie b dobrze. A w tym roku, rano ide powiesic pranie juz mam cale oczy czerwone, kicham, gardlo boli. To od razu zazywam alertec. Dziala natychmiastowo. Ale z kolei jak nigdy nie mialam tak teraz odczuwam skutki uboczne!! Wypisz wynaluj sennosc, oslabienie, zawroty glowy itd Rodzina, maz mysla ze stalam sie leniem, albo udaje bo ciagle nic tylko bym lezala, spala. Dzis usnelam z dzieckiem podczas jego drzemki po pd. Co mi sie wogole nie zdarza, bo ten czas mam zawsze maks zaplanowany. A tu co poczucie wzielo gore. Teraz dziecko jeszcze spi a ja pisze z komorki. Poszlam raz z mezem do jego znajomych to pare piw i prawie usnelam przy stole jak jakas super pijaczyna. Chodze jak w letargu, a mam naprawde kupe obowiazkow - praca, firma, dziecko.O prosze mimo ze wzielam tabletke, okno zamkn. a ja przed chwila kichnelam. Alergicy od kataru siennego czy w tym roku pylenie jest wyjatk. nasilone? Wy tez tak macie?

Dodam jeszcze ze zazwyczaj alergia mijala z koncem czerwca. A tu jakbym obecnie przechodzila przez apogeum....

Gość martulkaaaa_________
wypróbuj Allergocaps, to jest ziołowy lek na alergie z Herbapolu, mi bardzo pomógł w tym roku - zero kataru po pyłkach, zero problemów z oddychaniem, jedyne co zostało, to lekko zaczerwienione oczy czasami i najważniejsze - nie ma żadnych skutków ubocznych, nie usypia, nie zamula jedyna wada to moim zdaniem konieczność łykania 3 razy dziennie w aptekach rzadko mają, więc kupuję przez internet - od razu większy zapas, bo jeden słoiczek (30 kapsułek) starcza tylko na 10 dni

Gość nie tylko tyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Nie tylko Ty tak masz. Ma tak bardzo wiele osób. Powód? Chemitraile czyli trucizna rozpylana nad naszymi głowami przez latajace non stop samoloty, zostawiające na niebie białe smugi? Bo niby co? Co dzień ćwiczenia wojska i przecinanie się kilku/kilkunastu samolotów i białe smugi dla popisu? Albo masowo ludzie zaczęli latać dla zabawy? Nie. Te samoloty rozpyliły przez ostatnie lata, ale w największym stopniu w tym roku mnóstwo trujących środków, które mają spowodować, ze będziemy sięgać po środki antyalergiczne, czyli wydawać kasę, a co za tym idzie nabijać kabzy koncernów farmaceutycznych, które w porozumieniu z rządem i po daniu rządowi (najprawdopododbniej były to łapówki) wynagrodzeń motywacyjnych czy raczej prezentów w zamian za zgodę na niecny plan trucia nas, trują nas. Wiele osób jest ogłupionych, ciężko im się oddycha, kichają... Także nie tylko Ty tak masz.