Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllą

morderczy wzrok dziewuch

Polecane posty

Gość olllą

co się nie przejde ulicą to trafi się taka co mierzy wszystkich morderczym wzrokiem w wykrzywionym grymasie...ja nie wiem co one chcą tym pokazac? że są lepsze? w rzeczywistości to wygląda komicznie:) jakby gówno pod nosem miała albo jakby ktos jej dawno nie ruchał.

Gość no są takie
które mają się za niewiadomo co, ale ja to zlewam i pozwalam im myśleć, że są ósmym cudem świata :)

Gość olllą
zazwyczaj małolaty straszne, w dupach się poprzewracało

Gość no są takie
bo jak taka 18tka widzi dziewczynę lat 20 kilka to sobie myśli, że idzie stara dupa, źle ubrana itd., nie ma co się przejmować :)

Gość dfxhtgjdfyhmjg
nie bardzo kumam o co chodzi? o laski obrażone na cały świat czy o damulki typu czarne włosy, solara, tipsy i mina jak by wszyscy na około byli plebsem choć w rzeczywistości ona sama jej maszkarą?

Gość olllą
o ten drugi typ

Gość dfxhtgjdfyhmjg
to po prostu żenujace, uśmiecham sie pod nosem i idę dalej gdyż wiem że normalni ludzie znają "wartość" takiej osoby. To jest bardzo zabawne. Zwłaszcza kiedy taka osoba staje face to face z kobietą z klasą, myślę że wtedy pod ta pustą kopułą dostrzega pewne różnice i odczuwa zazdrość.

Gość dfxhtgjdfyhmjg
co wiecej najzabawniejsze w tym wszystkim jest to ze wszyscy wiedzą ile one są warte a one same myślą że są bóg wie kim. To trochę tak jak by chodzic z gównem na głowie i wszyscy na około sie brechtają a sama zainteresowana nie wie o co chodzi. Mnie ten pewien rodzaj żenady bawi.