Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*kaniaa

jak go przekonać???

Polecane posty

Witam, chciałabym się poradzić co zrobić? Obecnie z mężem mieszkamy u teściów, poddasze mamy sobie zaadoptować ma mieszkanie, co wiąże się z kosztami wszystkich pozwoleń, budowy osobnego wejścia i remontu. Moja mama złożyła nam ostatnio propozycję kupna od niej domu, ponieważ na stałe przeprowadziła się za granicę. Dom spłacalibyśmy jej w ratach bez żadnego kredytu. Ja jestem za domem ale mąż się uparł i powiedział, że nie pójdzie i koniec! Żadne argumenty nie docierają do niego, a ja już nie wiem jak mam go przekonać???

Gość powiem i ja ......
a dlaczego mąż nie chce iść na swoje skoro macie taką okazję ?....nie rozumiem skoro masz takie możliwości że możesz ten dom matce spłacać w ratach to po co się zapożyczać na remont domu teściów a chociaż są widoki że będzie ten dom kiedyś Wasz ?

Widoki jako takie są ale jest jeszcze jego siostra, którą kiedys tam na pewno będziemy musieli spłacić. A mąż nie chce bo teściowie nam trochę pomagają, a on stwierdził, że bez ich pomocy sobie nie poradzimy. A ja juz straciłam wszystkie argumenty, którymi mogłabym go przekonać. ;/

Gość vdrvevfr
matka chce wam dom sprzedac?? alez masz ohydna matke , przeciez pon niej dziedziczyc bedziesz, wyrodne babsko

Nie wyrodna matka bo mam jeszcze dwoje braci, których mama spłaci z tego co jej zapłacimy, żeby później nie było problemu. Oni przecież też mają prawo do tego domu