Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamacha

MAM KOMPLEKSY jak myślicie mam sie przestać przejmować ?

Polecane posty

idą w bikini na basen bardzo sie wstydzę a im jest więcej ludzi tym gorzej ze mną jedynie moj chłopak jest w stanie mnie namawiać zebym poszła i nie przejmowała sie niczym... a wiec jestem szczupła ale mam widoczny cellulit na pośladkach i udach.. i do tego biała jak ściana..;/ nie moge sie opalac..;/;/

Gość kaaala
ważne że chłopakowi się podobasz :)

niby tak ale dla mnie jest to duży problem nawet tydzień wcześniej muże sie już przygotowac psychicznie zę muszę sie pokazać publicznie i ze widać niedoskonałości ... i to jak..;/.. masakra..a mam tylko 23 lata..;/

Gość kaaala
to siedzi tylko w Twojej głowie :) nie możesz o tym myśleć... na basenie są różne osoby, każdy ma swój jakiś słaby punkt po za tym jeżeli tak bardzo się wstydzisz to siedz cały czas w wodzie po samą szyje :) hehehe ja tak kiedyś robiłam bo wstydziłam się moich małych cycków heheehehe :D

mam też wrazenie zę kiedyś inna su moze sie bardziej spodobać już tyle kosmetyków próbowałam i ćwiczyłam a cellulit coraz większy..;/

Gość kaaala
hmmm akurat z tym nie miałam nigdy problemów... ale mam rozstępy za to :) no nie wiem, wiesz jak Cię kocha to kocha Cię taką jaką jesteś z wadami i zaletami. Prędzej może znaleźć sobie inną jak Ty nie będziesz chciała z nim wychodzić... wtedy może zacząć patrzeć na inne

gdyby nie reklamy faceci nadal by myśleli że cellulit to był grecki filozof

w sumie to masz rację .. wiec i tak jestem skazana na te spojrzenia ..a ostatnio tekst laki nad zalewem" taka biała jak by sie w młynie z kimś biła..";/;/ i myśłałam ze sie pod ziemie zapadne...;/

Gość kaaala
wiesz ile jest dziewcząt białych, może są obdarowywane krzywymi spojrzeniami, ale na te za bardzo opalone też padają hasła typu: 'jaka salora" "skwarka" itp nikomu nie dogodzisz, zawsze ludzie będą krzywo się patrzyć i nie zależnie od tego jakbyś wyglądała ktoś coś powie, bo ludzie nie potrafią popatrzyć się na siebie. A takw ogóle to mi też mówią żebym się opaliła, a ja im mówie że lubie być taka biała, bo to jest modne...hehehe

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdole kiedy w koncu ludzie przestana marnowac zycie zpowodu kompleksów??? !!!!!!! nie ma idealnych ludzi, kazdy ma wady i trzeba nauczyc sie olewac spojrzenia innych

ja w sumie jak słysze jakies obraźliwe teksty to próbuje to obracać w żart bo tej lasce mimo ze aż mnie serce zabolało to powiedziałam " wiesz nie biłam sie ale jestem córką młynarza" i poszłam nie wiem jaką miała mine bo sie odwróciłam ale przynjmiej sie zamkła a ja udawałam ze sie śmiałam ale za to przychodzi wieczór i dostaje doła i i dzisiaj od samego rana...;/

Gość ernest przyszły emigrant
Nie powinnaś chodzić na basen, nikt nie chce oglądać takich widoków :O

ale Ty na serio sie przejmujesz tym ze masz nie opalone ciało??? no litosci !!! lubie patrzec na grube laski w miniówach, w obcisłych sukienkach itp po prostu podziwiam ludzi którzy maja wyjebane na to co mysla inni i nie zawijaja sie latem w długie suknie czy inne ciuchy zeby zamaskowac niedoskonałosci ciała, zycie ma sie jedno i szkoda czasu marnowac na opinie innych,trzeba byc soba i olac innych. Sama jestem chuda i w dupie mam innych ;)

ja musze sie tego nauczyć... hmm udaje twardą gdy jestem w danej sytuacji tylko potem przeżywam... no i zanim pojdę na ten basen to też...;/

przyjzyj sie na basenie innym kazdy ma wady,jeden gruby tyłek,ktos inny celullit, rozstepy,jeden jest blady inny spalony jak murzyn i ta spalona osoba wyglada gorzej niz ta blada ;)

Gość germanistka86
Dla mnie biel mojego ciała to akurat nie kompleks. Mam za to gorsze kompleksy także wyluzuj dziewczyno. Cellulit maja wszystkie kobiety.