Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halallti

Mąż-śpiący królewicz...

Polecane posty

Gość halallti

Moj malzonek w ciagu tygodnia wstaje ok 7.30 idzie do pracy, w domu jest ok 17.30 zjada obiad (zajmuje mu to +/- pol godziny) ,po czym idzie spac - CODZIENNIE od 18-tej do 20-tej (czasem zdarza sie dluzej) :-/ .Czy to jest waszym zdaniem standard ,czy wasi faceci tez maja taka "super" kondycje??

Gość hohohoiii
moj maz idzie spac miedzy 2 a 3 w nocy wstaje miedzy 5.30 a 6.30 w dzien nie spi

mój ojciec też tak robił, pamiętam te katusze, nic zrobic nie można było w domu

Gość hhhhh
a co robi jaka praca fizyczna a może kochanka lub szefuńcio go w łożu wymęczy albo ma cukrzyce

Gość a co mi tam walnę prawdę
Ale o co Ci chodzi ? że drzemie po pracy ? Musi wypocząć ! Zależy co robi później ... Mój też ciężko pracuje, zjada, śpi, a później zajmuje się tylko MNĄ :D I to jak wspaniale się zajmuje :classic_cool:

Gość takkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ja pierdzieele jak moj chlop by przychodzil z roboty i szedl spac to ............. juz by nie był moim męzem po co taki placek bez zycia w sobie

Gość halallti
Moj jest informatykiem-praca spokojna ,bezstresowa... Chodzi spac pomiedzy 22ga a 23cia wieczorem.Nie nie kochanki nie ma na pewno!To nie ten typ

Gość halallti
On twierdzi ze taka juz jego "uroda"... Przyznam jednak ze nieraz mnie to potrafi zdolowac :(

Gość Poważny temat!
ja bym szukala powodu... Moze cukrzyca? TARCZYCA??? Ktoś mi ostatnio opowiadal, ze mial takie objawy i okazalo sie,ze to wlasnie tarczyca.

Gość halallti
tez myslalam,ze cos nie tak z jego zdrowiem,ale zrobil analizy krwi i wyszlo wszystko bardzo dobrze.lekarz mu tez powiedzial,ze niektorzy tak maja ,ze to jakos genetycznie uwarunkowane...

Gość halallti
@ poyeeebane idiotki - nie bardzo wiem jak mam twoja wypowiedz interpretowac

Co wy pieprzycie o chorobach, bo facet śpi w dzień? :D :D :O Mój ojciec całe życie spał przed pracą albo po, zależy która zmiana. Po prostu potrzebuje i lubi spać. Koniec.

Gość halallti
Pancerna Kołdora,ale jak sie domyslam twoj ojciec pracowal fizycznie ,zgadza sie?

Gość autorko nie rozumiem
dlaczego jesteś taka wielce zdziwiona , anemiczni ludzie ,powolni tacy są informatycy , ospali , tacy ze tylko kija na dupe i..... porządek zrobic z cwokami niedorobionymi a niby przed ślubem biegał jak rambo od świtu do zmroku? nie sądze , takiego sobie wybrałaś a teraz zle nawet nie próbuj truć mu ani go zmieniać bo kopnie cię w dupe , widziałąś jaki był to teraz cierpliwie znoś

Gość halallti
poyeeebane idiotki,bardzo konstruktywny ten twoj post ,nie przecze ale bije z niego taka frustracja ,ze mimo mojego spiacego meza... chyba mam w zyciu mniej pod gorke niz ty... trzymaj sie w kazdym razie i bierz moze relanium,to sie wyciszysz :P

Gość to chyba len troche
Niech sie dziecmi zajmie to mu sie odchce spac. Ja bym z takim porzadek zrobila

Gość do hallati
hej. ja Ciebie rozumiem, moj M lubi spac. wstaje o 7 jedzie do pracy 20 km - prace ma fizyczna, wraca ok 16.30 zjada obiad oczywiscie umyje garnki zrobi kawe i idziemy do salonu z kawa i oczywiscie naszymi bliznietami dwuletnimi i moj maz nagle ni stad ni zowad zasypia na kanapie. I tak potrafi kimac do 19. Idziemy dzieci kapac kladziemy je i moj m idzie sobie na trening na 1,5 h przy okazji robi zakupy. Wraca zjada kolacje oglata tv z 30 minut i idzie spac. To mnie wkurza i powiem ci ze ostatnio stosuje inna technike. Po obiedzie wyganiam mojego m do sypialni tam spi 30 minut i wraca do nas w lepszym humorze i jest b wypoczety. Wtedy bawi sie z dziecmi. dodam jednak ze moj w kazda sobote ma dodatkowa prace i wtedy pracuje cala noc a czesto ma nadgodziny od 6 do 16.30 a ja nie pracuje.

Gość halallti
on twierdzi,ze bez tej jego drzemki nie bylby w stanie normalnie funkcjonowac...

Gość halallti
@do hallati-no nieee..z tego co czytam to twoj maz jest o wiele bardziej zywotny od mojego :( .Moj te 2godziny spi osobno w sypialni .

Ja znam ekstremalny przypadek. Facet śpi po 18 godz. Dziennie w dni wolne, a w dni kiedy pracuje ( wcale nie fizyczna praca) to po 12 godz. Reszta to praca i tv. I nie ma mowy o niczym innym np jak wyjście ze znajomymi czy nawet rozmowa przez telefon.

Gość halallti
Oj...Mam nadzieje,ze ten czlowiek nie ma rodziny...

Gość do hallatti
mowilas o tym mezowi halatti? tzn ze chcialabys zeby bawil sie z dziecmi? ile dzieci maja lat?

Ten człowiek nie ma rodziny i nigdy nie będzie miał, przez to spanie właśnie. Każda dziewczyna miała dość. A lekarza unika jak ognia...a raczej nie ma czasu się umówić bo śpi. Nawet jak ktoś go umówi to nie wstanie na wizytę. Koszmar z takim człowiekiem.

Gość czy wiesz
co to jest drzemka? na pewno nie sen ktory trwa 2 h. Drobiazgi? Zona w tym czasie siedzi z dziecmi wg ciebie to drobiazg?

Gość halallti
Nie bylo mnie jakis czas i widze,ze co poniektorzy..hmm... frustraci dostali slownej sraczki :P .a swoja droga szkoda ze nie mozemy cie podejrzec "poyeeebane idiotki"- jak sie prezentujesz ,czym sie na codzien parasz (oprocz wylewania goryczy wlasnych niepowodzen w odniesieniu do problemow innch osob) -bysmy sie tu pewnie wszyscy niezle ubawili widzac cie przed monitorem :D

Gość halallti
Wracajac do mojego meza to on w dni wolne...rowniez robi tzw."drzemke"-tyle ze wczesniej ,tak powiedzmy od 14tej ,ok 1.5 godz :/

Gość halallti
poyeeebane idiotki,mam dla ciebie dobra,ba, swietna rade: NIE CZYTAJ JUZ TEGO i idz sobie strzepac pod fotke Sabriny "bojs,bojs,bojs"-bo chyba masz ochote se podupcyc,a nie bardzo jest z kim :P .No juz!Sio!Sio do WC!!! :D

Gość halallti
z takim sposobem wypowiadania sie to ty mozesz byc co najwyzej babochlopem a nie kobieta.Nie ma zreszta znaczenia kim jestes !Sio do wc i trzepac!!!

Gość halallti
Oj,biedne ty jestes babochlopie... jesli Sabrina nie dobra to moze sobie Samante Fox obejrzyj od stop do glow -moze to ci pomoze rozladowac nadmiar negatywnych emocji? Sprobuj!Nie zaszkodzi! :)