Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missschlugens

jak opóźnić/przyspieszyć okres?

Polecane posty

Gość missschlugens

Bardzo mi zależy żeby zmienić datę okresu. 18 lipca jadę na obóz, a prawdopodobnie 23 dostane okres. nie chce zniszczyć sobie ponad połowy wyjazdu. Stąd moje pytanie. Jak przyspieszyć albo najlepiej opóźnić okres. Tylko nie mówcie, że się nie da oszukać natury i takie tam. nie obchodzi mnie co będzie potem. Dodam że mam 17 lat, seksu nie uprawiam, nie chcę tabletek, bo już za późno, bo skończył mi się. Jest jakaś opcja, że mogę go dostać w tym tygodniu jeszcze czyli jakieś 2 tygodnie wcześniej? i nie bardzo chcę iść do ginekologa, bo jak gadałam o tym z mamą to powiedziała, że przesadzam. A ja naprawdę nie chcę zepsuć sobie wakacji i boje się trochę tamponów. Proszę o pomoc!

Gość missschlugens
no proszę pomóżcie mi! nie wiem co robić

Gość martulkaaaa_________
nie bój się tamponów, zobaczysz jaka to wygoda :) i nic strasznego

Gość sassssssssssssssssss
tylko jesli nie używałaś tampony to 1x używac na obozie, to tak dziwnie. ja tez sie ich bałam. próbowałam w domu, długo mi zajęło zanim 1 włożyłam hehebałam sie, ze nie wyciągne. a potem ile czasu moge z nich chodzic itp :p sposobów w sumie nie znam. ale tampony nie są złe.

Gość missschlugens
no a taki tampon nie będzie przeciekał? i mogę pływać, bo to obóz nad morzem jest?

Gość martulkaaaa_________
a ja włożyłam za pierwszym razem błyskawicznie i bez problemów, tylko najpierw dwa razy przeczytałam ulotkę :D na basenie nie przecieka, ja nad morzem zawsze używam w trakcie wakacji, pływam w morzu po parę razy dziennie i nic się nigdy nie stało

Gość missschlugens
teraz jestem spokojniejsza ale i tak spróbuje czegoś na przyspieszenie. czytałam o herbacie z natki pietruszki i naparze z kwiatu czarnej malwy. może pomogą. dziękuje za pomoc!