Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliczna i urocza

Planuję BAL ROZWODOWY!

Polecane posty

Gość Śliczna i urocza

Po 3 latach małżeństwa rozwodzimy się. I planujemy zrobić to z wielką pompą! Chcemy zrobić bal podobny jak wesele. Przeczytałam o balach rozwodowych w prasie jako młoda mężatka; nic wtedy nie wskazywało, że nasza przygoda tak szybko się zakończy. A jednak - stety/niestety - stało się! Niedawno przypomniałam sobie o przeczytanym artykule i zapragnęłam mieć takie "antywesele". Mój jeszcze-mąż poparł mój pomysł; powiedział, że skoro się rozchodzimy, to chociaż nie pozostawiajmy po tym niesmaku, uczucia porażki, wyrzutów sumienia itp. Nie bądźmy już małżeństwem, ale pozostańmy przyjaciółmi. Wszystko dokładnie zaplanowaliśmy. Wymienimy się podarunkami, dziękując za wszystkie mile spędzone wspólne chwile i przepraszając się nawzajem, że jednak w ostateczności nie wyszło. Następnie będzie ostatni pocałunek i zwrócenie obrączek. A później zabawa do białego świtu! Oczywiście z 2 odrębnymi tortami (na każdym z nich po jednej figurce - na jednym moja, na drugim mojego niedługo już byłego). Będą też stosowne dekoracje - np. rozerwane serca i złamane obrączki. Kapela będzie śpiewała piosenki chwalące uroki stanu wolnego. Co o tym myślicie?

Gość manio ciekawski=)
...że macie nadmiar pieniędzy :D

Gość mojeGG:43828030
fajnie :)

Gość Śliczna i urocza
No cóż, biedni nie jesteśmy, a poza tym moja bliska znajoma jest właścicielką sali weselnej, więc możemy liczyć na znaczne upusty.

Gość kuleczka :)
hehehe pierwsze slysze ale ekstra :P

Gość Gangbang Miszczu
Gang bang na zakończenie nie interesuje Cię? Ex mąż mógłby popatrzeć :)

Gość manio ciekawski=)
To dobrze, że wam się powodzi, ale żeby jeszcze bozia rozumu dała, to już by było git :classic_cool:

no zajebiście, nowa moda w Polsce, za niedługo będziemy obchodzić huczniej rozwody niż śluby :D