Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_w _sile_wieku

Czy ta fryzura jest juz staromodna?

Polecane posty

Chciałabym zrobić sobie taką fryzurkę http://www.mojefryzury.pl/files/scaled_images/Agata1_s450.jpg Może trochę więcej białego koloru: ) Ale mam pytanie ; czy ta fryzura jest już staromoda, bo moja koleżanka powiedziała, ze do 70 letniej babci odpowiednia ;(((

Nikt się nie wypowie? :(

Gość facet20.
Obleśna

Podnoszę

Gość Nasolatka .
Masz 50 lat ?

Gość jedno słowo tylko powiem
OOOO- kROOO -PNAAA

Gość staram sie byc szczera
jest brzydka. po prostu. fryzura a nie kobieta :) maaaalo kobieca, nawet bardzo malo kobieca. sa krotkie ciecia ktiry niby sa kobiece ale nic nie zastapi dlugich wlosow...

Gość do staram sie byc szczera
Zgadzam się 101 % ale wiesz, moim zdaniem, żadne krótkie cięcie nie jest kobiece.

Gość scdasdasc
jejku nie rób tego sobie. to nie jest fryzura dla 70 latki. moja babcia ma 80 a ma lepszą. nie rozumiem kobiet które same sie ścinaja na chłopaka. nie lepiej chociaż do ucha , troche lakieru szczotka okrąkła i suszarka i jest fryzura :)

nawet w starszym wieku odpada, ewentualnie taka na starosc http://www.google.com/imgres?imgurl=http://1.s.dziennik.pl/pliki/1990000/1990191-pola-raksa-300-227.jpg&imgrefurl=http://kultura.dziennik.pl/artykuly/331114,pola-raksa-konczy-dzisiaj-70-lat.html&h=227&w=300&sz=8&tbnid=JWKn4M1S_OOyMM:&tbnh=90&tbnw=119&zoom=1&usg=__2U2vvwsXNjng3KxCOK_j0PYeYmg=&docid=2f02EuxZYuBgVM&sa=X&ei=eVz7T7rJEtH54QSQq6T-Bg&ved=0CF8Q9QEwBA&dur=566

Gość moim zdaniem ...
Moja babcia ma ładną fryzurę, a ta baba na zdjęciu jak babochłop wygląa bleee

Gość Freay.
Mi się nie podobają krótkie włosy. Okropnie to wygląda , jeszcze te pasemka ;/ A y dziewczyny jakiej długości macie włosy ?Ja mam za ramona, ale zapuszczam sobie ; )jeszcze

pola raksa?? babochłop?

Gość kakakalicjakakaka
Mi osobiscie taka kobieta wydaje sie malo atrakcyjna. Pamietam ze moja mama miala taka fryzure jakiej 10 lat temu

Gość moim zdaniem ...
Nie ona tylko ten babochłop różowy z pierwsszego zdjecia autorki

Gość żalllll
prowo ...smieja sie z babochlopa

freay jeszcze 15 cm i beda do pasa. ale juz duzo sciec za mna. oj duzo. dready wlaczajac :) ale pierwszy raz sa tak dlugie i czuje sie mega kobieco. zwlaszcza ze sa puszyste i falowane :)) ale uwielbiam je teraz naprawde. meeega akobiece

ohh juz myslalam :P

Gość Freay.
staram sie byc szczera OOO zazdroszczę, ja mam grzywkę na skos, a z przodu mam krótsze takie do ramion, a z tyłu to siegaja do polowy pleców. Ja chce długie mieć , takie jak ty .W sumie moje włosy szybko rosną

Gość ale ta ...
pola raksa- ma ładną fryzurę jak na swoje lata

freay ale w takim razie masz super ciecie. ja ostatni ekperymentowalam ucinajac grzywke metoda youtubowa. ale udalo sie . mam wszystkie roznej dlugosci. kazdy sobie :P sama sobie cieniuje i sie jakos udaje :) mam tylko problem z zewnetrzna warstwa wlosow i to niewielka czescia. ta narazona bezposrednio na warunki przyrody, niewiele ale jednak widac przesuszenie. ale dobra maska na wlosy pomaga :)

Gość Freay.
staram sie byc szczera Ja 2 dni temu zaopatrzyłam się w nową maseczkę do włosów ( 1 - minutową taką , kocham maseczki zresztą , dobre dla kondycji włosa) no i po umyciu i cały dzień pachną mi włosy. : ) A ty uzywasz jakis kosmetyków do włosow ? oprócz oczywiście szamponu

Gość Freay.
staram sie byc szczera dziękuje, ja ostatni raz byłam u fryziera pol roku temu i nie zamierzam na dzień dzisiejszy tam wracać. Chciałam tylko końcówki podciąć - 2 cm MAX a ta mi siekła 5 cm. Grzywki nie dałam ruszyć-

Gość Freay.
A jaki masz kolorek włosów?

Gość DO AUTORKI tego topicu
TEN GÓWNANY LINK AUTORKO _ RÓZOWA LESSBIJKA_ OKROPNOSC

wiesz juz dawno poszłam za radą pewnej fryzjerki, że zamist używac dobrej odżywki po każdym umyciu włosów lepiej używać maski w taki sam sposób jak odżywki, czyli np myjąc codziennie - maska codziennie. obecnie myję co drugi dzień, ale po każdym umyciu stosuje maske. tylko na krócej . i bardzo WAŻNE : nie aplikujemy maski lub odżywki na całkiem morkre włosy ponieważ takie włosy nie absorbuja składników odżywczych. trzeba odczekać 5 min np w zawiniętym ręczniku lub "odkapanych" włosach :)

och a kolor miałąm czarny a teraz idę w jasne brązy.ciepłe odcienie.. długo już schodzę z koloru ale jak płowieje mi farba to przebija mój kolor a moim kolorem jest właśńie brąz :) i jakoś się wyrównują :)

zapomniałąm dodać: tylko wtedy nie trzymać maski jak zalecano na opakowaniu. tylko krócej :)

Gość Freay.
O kochana dziękuje za radę. W sumie tam jest napisane, ze nie na mokre, tylko wilgotne, Ja używam gliss kur -świetna jest. A używam jej tak często jak myje włosy. Czasami co 2 dni, albo codziennie

o jednak to napisałąm :P