Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjant1

Spuchnięte nogi !

Polecane posty

Gość patrycjant1

Mam pewien problem, kilka dni temu bylam na odkrytym basenie i bylo z 30 stopni. A ja nie posmarowalam nóg zadnym kremem do opalania no i strasznie sie spieklam, a najbardziej chyba stopy. No i od dwoch dni mam bardzo spuchniete stopy i kostki z obydwu stron no i niewiem co z tym zrobic. Probowalam smarowac Altacetem i robilam zimne oklady ale opuchlizna niechce zejsc no i niewiem co to moze byc. Nigdy przedtem nie mialam takiego problemu. Jak mi nie przejdzie to ide do lekarza. A mam 14 lat .

Gość brzuszkowaaaa
altacet nie pomoze bo to nie od obicia ta opuchlizna...mocz w zimnej wodzie i smaruj alantanem bądz linomagiem..napij sie tez wapna jesli po 2 dniach to nie pomoze idz do lekarza- moczenie i smarowanie 3 razy dziennie, wapno tez 3 razy jedna musujaca tabletka

Regularnie mocz nogi w wodzie z solą - mojej mamie to bardzo pomaga. I do tego działa relaksująco:) Nie jestem pewna, czy stosowanie jakichś farmaceutyków pomoże. Chyba że jest to opuchlizna o jakimś głębszym podłożu. W takiej sytuacji lepiej skonsultować się z lekarzem.