Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XNovember

Farba Joanna Naturia Color Leśna jagoda

Polecane posty

Czy ma ktoś doświadczenia z farbą Joanna Naturia Color Leśna jagoda?? Dobrze się trzyma? Niszczy włosy? Jakie sa po farbowaniu? Czytałam trochę ogólnie o tych farbach i dużo osób pisze, że szybko się wypłukują, ale zależy mi na aktualnych opiniach, może coś się w tej farbie zmieniło i działa lepiej :) Koleżanka farbująca wlosy na czarno poleciła mi Joannę, ale czerń to specyficzny kolor i na pewno trzyma się inaczej niż pozostałe. Jeśli ktoś używał koloru leśna jagoda lub zbliżonego to proszę o opinie :) Pozdrawiam

Gość gość
super :)

Gość nick

Kupiłam sobie właśnie tę farbę i szukałam opinii o niej, a są tylko pytania. Od zawsze mam czarne włosy a marzył mi się fiolet, tylko nie chciałam rozjaśniać. Na początku roku robiłam blond pasemka, które już mi się znudziły i chcę je pokryć wymarzonym fioletem. Ciekawe jaki będzie efekt. Ostatnio fryzjerka mówiła mi, że farbowanie ciemnymi farbami nie niszczy, a wręcz może naprawić włosy, bo zakleja pootwierane łuski włosa, dlatego po farbowaniu na czernie, brązy itd są zawsze gładkie i śliskie.