Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka15489463416374

bezsenność + zawroty głowy

Polecane posty

Gość Aśka15489463416374

Witam, Jakiś czas temu pojawiły się u mnie zawroty głowy, najpierw sporadycznie potem praktycznie codziennie. Byłam na konsultacji u neurologa i dostałam skierowanie na rezonans, ale termin dopiero na 10 września:(. W między czasie zawroty ustąpiły, zdarzają się sporadycznie, lecz od jakiegoś miesiąca zaczeły sie problemy ze snem. Najpierw były kłopoty z zaśnięciem, lecz teraz od kilku dni praktycznie nie śpie. Leże do 5 lub 6 rano i gdy uda mi się zasnąc pojawiają się za każdym razem koszmary które budzą mnie po około 30 minutach i dalej nie mogę spać. Próbowałam melatoniny ale nic nie pomaga, jestem załamana i nie wiem co się ze mną dzieję. Czy któraś z Was miała podobne problemy?? Pozdrawiam

Gość nana193
Mi pomogl tran i olej z lnu czyli dobre kwasy omega 3 i 6 + wit d ( tran) ktorej ponoc wielu ludziom brakuje. Zaczelam po tym spac jak susel. Sproboj tez zrobic detox organizmu. Jest na to wiele metod. Poczytaj w necie. I generalnie zdrowe odzywianie - duzo warzyw i owocow. Ewentualnie jakies suplementy wit. b, magnez, zynk...

Gość 32
Też nie mogę spać,miewam zawroty głowy mroczki i błyski w oczach puchna mi nogi ciśnienie szaleje :( lekarz powiedział że to nerwica :( nie chce tak zyć

Moja Mama tez cierpiała na bezsenność i zaczęła brać tabletki ziołowe na sen. I naprawdę jej pomogło. Jako że są ziołowe, nie działają jakoś bardzo inwazyjnie, także może komuś pomogą.

Gość wirikoolla
Może spróbuj stosować suplement Forsen? Jedna pastylka godzinę przed snem i powinno pomóc, nie obawiaj się o samopoczucie następnego dnia bo ja zażywam już ten suplement 3 miesiące i nigdy po nim nie czułam się rozkojarzona czy zmęczona