Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaPPP..

on się zmienia pod ich wpływem . . .tak sądzę.

Polecane posty

Gość magdaaaaPPP..

jestem z moim W. 5 lat ,byly wzloty i upadki jak to w związku..upadki zdazaja sie wtedy kiedy odzywaja sie do niego'pewni' znajomi. Inni kumple tak na niego nie dzialaja natomiast gdy zaczyna sie spotykac z paroma o ktorych mysle robia mu z mozgu sieczke ,zaczynaja sie liczyc imprezy posiadowki z piciem i jakies wspolne wypady a mnie olewa ...maja po 23 lata ,ja mam 22,ci koledzy niemaja dziewczyn liczy sie dla nich impreza,wspolne wypady do baru no i picie..kiedy nie ma z nimi kontaku wszystko jest jak najbardziej okej,a potem oni sie odzywają i zaczyna sie wir spotkan towarzyskich bez mojego udziału...

Gość milka1121
nie wiem czy izolacja od kumpli cos pomoze. Jakby nie chcial to by nie poszedl tak mysle..

Gość magdaaaaPPP..
jest czas kiedy nie ma z nimi kontaku ,nie odzywają sie 2-3 miesiące ,a potem zaczynają sie wspolne wypady ..ktorys zadzwoni,napisze... ostatnio po dłuższej przerwie znów sie odezwali..i boje sie ze sie zacznie

Gość magdaaaaPPP..
miala ktoras z dziewczyn podobny przypadek?

Gość Słońce, opalanie, lato ;p
miałam ten sam problem. mój chlopak robil to samo. ale ludzie na tym forum poradzili mi zebym go poprostu olała ' jak kocha to wroci, jak nie wroci to znaczy ze nigdy nie kochał '. Wrocil teraz to ja jestem najważniejsza. wiec zrób tak :) zadziala mówie ci;p

Gość LJUHYUHYUH
nie bądz głupia i naiwna i nie myśl że oni tylko piją haha nie zapominaj o łatwych panienkach dziwkach itp to że cie zdradza masz jak w banku

mój chlopak potrafil jak siedzielismy np u mnie razem to kolega zadzwonil i on do niego już pedził mówil ' niunia nie martw sie jutro sie sptokamy dawno sie z nim nei widzialem na jakieś piwko pojdziemy ' a nastepnego dnia takiego mial kaca ze nie mial sil sie spotykac. wiec zaczol odwalac ze nie am czasu sie spotkac itp i tak przez prawie 2 tyg bylo. Ost mielismy jechac nad jeziorko i on w ost chwili mi powiedzial z enie moze -.- po raz kolejny. wiec ja mu napisalam ' zastanów sie czy jeszcze wogóle chcesz ze mną być ' i od tamego czasu jest super. wiec tobie też radze tak zrobic :)

LJUHYUHYUH człowieku już nie pierdol głupot nie wszyscy są tacy. jeżeli ją naprawde kocha to tego nie zorbi. faceci latają na te łątwe panieki wtedy jak dziewczyna nie daje mu tego czego on chce. a jezeli jedno i drugie daje od sibie wszystko to jest dobrze. wiec nie załamuj tu dziewczyny już do końca !!!

Gość magdaaaaPPP..
ale sa okresy ze jest naprawdę okej a tylko trzej koledzy działają na niego fatalnie,i to im by nigdy nie odmówił i tez poleciał tak jak twoj -Słońce, opalanie, lato ;p . najgorsze jest to ze kiedy wciągnie sie w ich klimat m amnie totalnie w dupie,zmienia sie o 180 stopni i zadne argumenty nie trafiaja,dopiero jak im sie znudzi baloawanie wtedy zaluje ,przeprasza..

Gość GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!
Ma Cię za dziwkę do ruchania tylko! Alkoholik przyszły z niego będzie! Rzuć go und tyle! Po sprawie! Do plebsu und pospólstwa należycie!

no mój tak nie mial ze totalnie mnie olewał. tam pisał do mnei. ale też chlał. ale już mu przeszło poszedł do pracy i nie ma czasu na alkohol.;p moja rada ? poprostu ugadaj sie z nim i szczerze porozmawiaj powiedz co ci leży na sercu. i wiedy ustalicie co dalej. :)