Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinak128

Golenie klaty u facetów

Polecane posty

Gość katarinak128

Hej dziewczyny Czy wasi faceci też golą w lato klaty i brzuchy argumentując to tym, że jest im gorąco? Mój goli, a szczerze to wolę jak ma tam włoski. A jak jest u waszych.

Gość bum bim bam
najgorsi są faceci z włosami na plecach. Czemu narzekasz? Wolisz miec małpkę niż wygolonego?

Gość moj i nogi i pachy goli
a moj goli klatke , ale najgorsze jest to ze od pol roku goli sobie nogi i pachy ! ... :/ .....yyyy facet ma 29 lat ... jakby sie czesciej myl, albo choc raz dziennie wzial prysznic ...

Gość powiem i ja ......
mój mąż nigdy się nie golił na klacie i na pewno tego nie zrobi bo mu na to nie pozwolę uwielbiam te jego włoski :)....na szczęście na plecach nie ma ale nawet jakby miał mi by to nie przeszkadzało ja tam lubię jak facet jest facet :)

moj ciemny blondyn i gesty zarost ma, ale na plecach nie ma wlosow, a na klacie mi nie przeszkadzaly ... lubie te wloski na rekach .... ale to co zaczal robic z nogami to mnie obrzydza .... a lonowych nie zgoli , chociaz czasem mnie wkurzaja bo ich pelno gesto

Gość GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!
Co kto tam sobie lubi!

Gość vdvdvv
nigdy nie bylabym z facetem ktory goli klate, brzuch i tp. dla mnie to neimeskie. facet musi miec wlosy

dlczgo zaczal golic nogi i pachy ????????? mnie to obrzydza :(

Gość bleeeeeeeekleeeeeeeeeee
jakbym moj miał włosy na klacie bym sie zerzygała nienawidze facetów z włosami na klacie sa obrzydliwi

ale wytlumaczcie czemu goli nogi i pachy??????? ja nigdy mu nie mowilam aby zgolil , co prawda geste ale takie ciemny blond , a lato jest i z domu nie wychodzi ... po co mu to bylo ... stracil w oczach i te odrosniete wloski , fatalnie to wyglada

ale wytlumaczcie czemu goli nogi i pachy??????? ja nigdy mu nie mowilam aby zgolil , co prawda geste ale takie ciemny blond , a lato jest i z domu nie wychodzi ... po co mu to bylo ... stracil w oczach i te odrosniete wloski , fatalnie to wyglada

Gość bleeeeeeeekleeeeeeeeeee
a pachy to chyba normalka ja pierdziu facet z włochami pod pacha no prosze was to obrzydliwe na maksa

Gość Uwodzicielska Pani ;)
Ja uważam że facet nie powinien golić włosów na klacie i brzuchu ( najwyżej przyciąć ) bo po prostu tacy wygoleni wyglądają jak by byli zniewieściałymi chłopcami bez testosteronu a nie Mężczyznami którzy nim tryskają ❤️

Gość Za krzaczków :D
Ja tam też lubie jak mój facet ma włosy na klacie :D choć on się mnie pytał czy ma się wygolić ale powiedziałam mu że ma tego nie robić co go zadowoliło bo on też uważa że każdy facet powinien mieć "zaznaczoną swoją męskość" po za tym taki wygolony wygląda jak zniewieściały chłopczyk a nie facet :D

Gość Wygolony czy niewygolony
zdecydujcie się w końcu ! Bo nie wiem czy się golić czy nie :D 🖐️

Gość Za krzaczków :D
Nie gol klaty !

Gość Wygolony czy niewygolony
Dobra nie gole :) 🖐️

Ja ścinam maszynką na 3mm, raz na 3 tygodnie, dzięki czemy włoski są ładnie przycięte i ułożone, a nie sterczące kikuty na rózne strony ;) Podoba Wam się jak spod koszulki faceta wystaje takie obrzydlistwo?

Gość gość
fafancooloooo

Gość gość
A mi nie urosły włosy na klacie. Ps mam 30 lat, czy przegrałem :classic_cool: