Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnbnvb

czego oznaką jest unikanie?

Polecane posty

Gość nnbnvb

miałam z nim dobry kontakt, któregoś dnia zaczął mnie unikać. tłumaczył to ciężkim dniem, ale widziałam że on nie może się przy mnie skoncentrować. może to być objaw zauroczenia?

Gość hakummmaaaaa
raczej niechęci do ciebie

Gość sestra
No unika, nie może się skoncentrować czy co? Zauroczenia - w kim/czym?

Gość werwerwe
jak "zauroczenia"? :O gdyby był zauroczony to własnie by nie unikał Kurcze, laski sobie wmówią wszystko, żeby tylko wyszło na to, że facet się w nich kocha :O

Gość sigaSIGAA
zauroczony facet robi wszystko tylko nie unika kobiety.

Gość nnbnvb
unika bo nie może się skoncentrować zauroczenia w kobiecie przy której nie może się skoncentrować

Gość 324523
heheheh nie :) nie jest zauroczony :)

Gość oznaka olewania
cie

Gość judgementcrematorium 666
Zespół \ syndrom Diogenesa to nie jest! Znudziłaś się mu, albo ma inną!

Gość nnbnvb
a dlaczego faceci nagle olewają? jeszcze kilka dni temu mieliśmy bardzo dobry kontakt, szukał mojego towarzystwa i ciągle był obok mnie. nie pokłóciliśmy się.

Gość eeeeeeeeeeqw
Np. dlatego że poznał inną. Albo - mówił prawde i miał gorszy dzień.

Gość nnbnvb
syndrom Diogenesa a cóż to?

Gość nnbnvb
my byliśmy tylko znajomymi, mógł poznać inną, cieszyłabym się jego szczęściem. ewidentnie mnie unikał. była jeszcze z nami bliska koleżanka i ją traktował normalnie, innych dalszych znajomych też! tylko mi się oberwało za gorszy dzień. najpierw się ucieszył na mój widok, a po chwili mnie olał.

Gość nnbnvb
ja uważam, że on się zauroczył i nie mógł się ze mną związać i dlatego mnie unika. wcześniej traktował mnie jak bliską osobę, może nawet przyjaciółkę, później zmieniło się jego zachowanie. zły dzień owszem miał, ale później nadal bardziej unikał mnie niż innych. co o tym sądzicie? mógłby się mną aż tak znudzić? dobrą koleżanką?

Gość 32423423
Po co pytasz, skoro sama sobie wymyśliłaś odpowiedź, mimo że wszyscy piszą Ci coś innego?

Gość ktosikowa82920
czemu nie chcesz sie z nim zwiazac?

Gość nnbnvb
pytam po to, żeby nie wymyślać sobie odpowiedzi... ale nie pasują mi wasze pomysły i dlatego dopisałam więcej faktów, żebyście mieli lepszy wgląd w sytuację. jeśli uważacie, że kompletnie źle myślę, to mi to napiszcie... -miał gorszy dzień, ale nie unikał innych tylko mnie -mógł kogoś poznać, ale to nie ma znaczenia bo byliśmy tylko znajomymi -znudziłam mu się- może, ale to jest facet, który nie jest aż tak powierzchowny i myślę, że szanowałby znajomych -to znak olewania- zgadzam się, ale próbuję dojść do przyczyny, dlaczego mnie olewa, jeśli: -nic mu nie zrobiłam, a jedynym zachowaniem, które zauważyłam było to, że moja obecność go rozprasza

Gość wiekotka
"jeśli uważacie, że kompletnie źle myślę, to mi to napiszcie" Kompletnie źle myslisz.

Gość ktosikowa82920
czemu nie mozecie byc razem?

Gość nnbnvb
jesteśmy znajomymi. nigdy nie zakładaliśmy tego, że moglibyśmy być razem. nie moglibyśmy być razem. okoliczności życiowe by na to nie pozwoliły. on jest wierzącym katolikiem, ja kobietą po przejściach wg jego wiary mam już męża. myślę, że on mógł się odizolować ode mnie z tego powodu, że przestał traktować mnie neutralnie i tak mu było łatwiej.

Gość unikanie jest objawem
osobowości unikającej :classic_cool:

Gość i zesrał sie kot
jest oznaka nagannego zachowania i postawy drugiej osoby

Gość nnbnvb
osobowość unikająca, unikałaby wszystkich a to tak nie działa.

Gość joziafruzia22
O matko to ty nie masz 16 lat?!tak sie zachowujesz z ta swoja teoria zauroczenia,faceci maja prosty tok rozumowania,jak cie unika to ma cie dosyc,nie doszukuj sie 2 dna to nie baba aby komplikowac sobie zycie

Gość joziafruzia22
O matko to ty nie masz 16 lat?!tak sie zachowujesz z ta swoja teoria zauroczenia,faceci maja prosty tok rozumowania,jak cie unika to ma cie dosyc,nie doszukuj sie 2 dna to nie baba aby komplikowac sobie zycie

Gość nnbnvb
on się stara zachowywać kulturalnie, ale odczuwam różnicę bo wcześniej kontakt był ciągły, a teraz jest poprawny i bardzo ograniczony.

Gość ktosikowa82920
tez jestem zaskoczona, ze nie jestes nastolatka; ale w sumie wiek nie ma nic do tego

Gość nnbnvb
nie jestem nastolatką, szukam wyjaśnienia, bo mnie takie coś nigdy nie spotkało. nie rozumiem zmiany zachowania kolegi i dlatego pytam. nie jest to moim życiowym dramatem, jest próbą zrozumienia motywów drugiego człowieka. sytuacja jest dla mnie niezrozumiała i myślałam, że ktoś będzie miał w tym temacie większe doświadczenie. gdyby to był partner, facet to bym to olała, ale to kolega, który wydawał mi się bardzo stabilną osobą, a tu zmienił bardzo swoje podejście w przeciągu krótkiego czasu i to mnie bardzo zastanawia.

Gość florekkk
mój dobry kolega tez nagle zaczął sie spinac będąc w moim towarzystwie, robi sie nerwowy i unika kontaktu wzrokowego .jednego dnia super się dogadujemy, drugiego reaguje alergicznie na mnie. wez tu pokumaj faceta , nie da się

Gość nnbnvb
to podobnie się zachowuje do mojego kolegi.