Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnbnvb

czego oznaką jest unikanie?

Polecane posty

Gość yntelygent
Jest szansa na to, że to zauroczenie, jeżeli jest typem myśliciela. Ludzie o takim typie osobowości mają problemy z uczuciami, bo starają się je zrozumieć, tak jak wszystko inne. Jeżeli nie otrzymał od ciebie żadnych pozytywnych sygnałów zainteresowania prawdopodobnie próbuje zabić te uczucie izolacją od ciebie. Wersja prawdopodobna: zrobiłaś/powiedziałaś coś co mu się niespecjalnie spodobało i nie chce mieć z tobą więcej do czynienia. Zdarza się.

Gość nnbnvb
okazuje mu sympatie, jesteśmy znajomymi. nie podrywam go, bo cenię tą znajomość a tak w ogóle jestem przekonana, że on nie chciałby związku ze mną. (różnice światopoglądowe). w grę mogłoby wejść tylko przypadkowe zauroczenie, z którym walczy bo racjonalnie taki związek nie miałby szans. myślałam o tym, że powiedziałam coś co mu się nie spodobało, ale nie na prawdę nie zrobiłam nic strasznego. poza tym w tej całej sytuacji olewki on ze mną rozmawia, mówi o swoich problemach ale unika też mojej obecności, wcześniej spędzaliśmy ze sobą więcej czasu.

Gość Może tylko w twoim
mniemaniu nie zrobiłaś(eś) nic złego??? Więcej lecytynki , a może wróci pamięć! Chyba że to już alojz , to wg ciebie zawsze pozostaniesz " Ideałem";-)

Gość florekkk
Olej gościa, zachowuj się normalnie jakby nigdy nic. To on ma jakis problem sam ze sobą. Nie warto zawracac sobie nim głowy bo i tak wątpliwe zebys usłyszała prawde z jego ust.

Gość nnbnvb
jakbym miała podstawy twierdzić, że mógł się obrazić, to nie pisałabym na forum... florkkku, zostawię tą sprawę nierozwiązaną. poczekam na to co się wydarzy. dzięki wszystkim za rozmowę.