Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert555

zerwała ze mną żeby mnie sprawdzić?

Polecane posty

Gość robert555

byłem z dziewczyna 2 miesiące za szybko zostaliśmy parą. Kocham Ja i nie umiem bez niej żyć.. W tak krótki czas sie w niej zakochałem.. Mówiła mi że mnie kocha.. Potem coś zaczęło sie psuć.. ale najlepsze było to że potem było Okey napisałem jej że Ja kocham odpisała że ona mnie też.. A 3 godziny później napisała że nie jest szczęśliwa. Mówiła że to nie to. Jak to wytłumaczycie? :( kocham Ja i nie wiem czy mam dać jej spokój czy mam o nia walczyć. Tyle już myślałem i pomyslalem właśnie że ona może mnie sprawdzac.. Co mam robić pomóżcie błagam

Gość zrozum
zakpiła sobie z Ciebie ;]

Gość ha ha ha ;dploekr
jeśli Cię sprawdza to prędzej czy później pierwsza odezwie się do Ciebie dlatego radzę Ci nie odzywać się do niej :classic_cool:

Gość porostu...
Zapytaj ja co ma na mysli piszac Tobie ze nie jest szczesliwa,jezeli nie odezwie sie lub zacznie cos krecic daj sobie spokoj,ale to jest tylko moje skromne zdanie :-)

Gość robert555
nie jest szczęśliwa bo myślala że to jest to czego szuka a napisała mi że to nie to ale nie można sie tak poprostu odkochać w 3 :(

Gość robert555
w 3 godziny.

Gość robert555
w 3 godziny.

Gość najgorsze co można zrobić
to przestać się kontaktować, wtedy wszystkie podszywy i trolle będą mieli na was używanie. Dobra relacja może być kontynuowana także jako przyjaźń i wcale nie trzeba czekać czy ta druga strona się pierwsza odezwie.

Gość robert555
nie potrafie sie z nią przyjaźnic.. Bo Ja kocham.. Nie mógłbym patrzec jak spotyka sie z kimś innym :(