Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek1234

tabletki antykoncepcyjne LESINELLE

Polecane posty

Gość fiołek1234

Cześć wszystkim. Mam pewne obawy co do skuteczności tabletek antykoncepcyjnych Lesinelle. Są to moje pierwsze tabletki i trochę obawiam się czy są dobre. Biorę je od 6 dni, zgodnie z ulotką, od pierwszego dnia krwawienia. W 3 dzień kochałam się ze swoim chłopakiem bez prezerwatywy, ale nie skończył w środku. I moje pytanie brzmi: czy jest duże prawdopodobieństwo że zajdę w ciążę? Wiem, nie powinnam tak panikować, bo wg ulotki jestem zabezpieczona od pierwszej tabletki ale nie daje mi to spokoju. Pozdrawiam i czekam na wasze opienie.

Gość fiołek1234
opinie*

Gość karina333333
też biore te tabletki . już 3 blister ale szczerze mówiąc nie próbowałam sprawdzać ich skuteczności

Gość Perw mobilna
Wszystkie jednofazowe dwuskladnikowe tabletki antykoncepcyjne sa tak samo skuteczne, a ich skuteczność przy regularnym stosowaniu wynosi 99,7%.

Gość gaaaaba
Cześć! Biore Lesinnele, jest to moje 4 opakownie, Dzis miałam zazyc pierwsza tabletke z czwartku oczywiscie. Nie miałam jednak nowego opakowania, ale zapasowa przy sobie izazyłam z niego tabletke z czwartku własnie, akurat miałam niewykorzystany pierwszy czwartek. Czy jutro brać z nowego tabletke piątek? Obnizy to jakoś skuteczność? Prosze o opinie:)

Gość gaaaaba
Cześć! Biore Lesinnele, jest to moje 4 opakownie, Dzis miałam zazyc pierwsza tabletke z czwartku oczywiscie. Nie miałam jednak nowego opakowania, ale zapasowa przy sobie izazyłam z niego tabletke z czwartku własnie, akurat miałam niewykorzystany pierwszy czwartek. Czy jutro brać z nowego tabletke piątek? Obnizy to jakoś skuteczność? Prosze o opinie:)

Gość gaaaaba