Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena301

Kiedy iść po następne opakowanie??

Polecane posty

Gość Lena301

Biorę tabletki Yasminelle. Właśnie zaczynam 3 opakowanie i muszę iść po receptę na kolejne. Kiedy powinnam to zrobić? Czy jeszcze w czasie brania tabsów czy po skończeniu blistra?

Myślisz, że są jakieś normy europejskie, które to określają? :o Im wcześniej tym lepiej, bo potem może się okazać, że lekarza na zwolnieniu, urlopie i będziesz płakać, że nie masz kolejnego opakowania, żeby wziąć po przerwie. 😴 Ale jak chcesz to możesz iść i ostatniego dnia przerwy.

Gość Lena301
Domyślam się, że nie ma żadnych europejskich norm, bardziej chodziło mi o to, czy mogę powinnam iść jeszcze w czasie przyjmowania tabletek czy w przerwie? Rozumiem, że może to głupie pytanie, ale to moja pierwsza seria tabletek anty? Co do lekarza, to się orientowałam już, i urlop ma pod koniec sierpnia więc spoko. Myślałam już o tym...

"Domyślam się, że nie ma żadnych europejskich norm, bardziej chodziło mi o to, czy mogę powinnam iść jeszcze w czasie przyjmowania tabletek czy w przerwie?" Skoro nie ma norm ani żadnych przepisów w tej kwestii to nikt Ci nie zabroni.