Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudy_Loczek

WODA z pochwy !!

Polecane posty

Gość Rudy_Loczek

Cześć wszystkim Obudziłam się dziś rano w bardzo niekomfortowej sytuacji. Prześcieradło znajdujące się pode mną od pasa w dół było mokre. Obecnie przez upały śpię tylko w koszulce, bez bielizny na pupie. Całe uda jak i krocze miałam zalane dosłownie wodą. Nie wiem nawet jak to nazwać - bo to nie upławy - sama woda bez zapachu. Czy któaś z Was tak miała? Co taka woda może oznaczać? Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło ... Dodam tylko, że dziś jest 19 dzień cyklu. Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam

Gość trójkącik
ojejku, zwyczajnie spociłaś się

Gość Rudy_Loczek
Hmm cóż raczej odróżniam pot od wydzieliny z pochwy Poza tym pocenie się mi nie dokucza, nigdy nie miałam z tym problemów

Gość Rudy_Loczek
Gdyby to było tylko to to nawet bym się nie przejmowała ;P

Gość Rudy_Loczek
Dodam jeszcze tylko, że jestem mężatką i staramy się z mężem od dłuższego czasu o dziecko

Gość nikanik
Wybierz się do gina. Takie nietypowe wydzieliny trzeba sprawdzić gdyż może to być infekcja.

Gość Rudy_Loczek
Jestem pod stałą opieką ginekologa, w czerwcu byłam i było wszystko ok. Wyniki mam bardzo dobre. Byłabym naprawdę mocno zaniepokojona gdyby ta wydzielina miała jakiś kolor albo przykry zapach. A tu nic takiego nie ma miejsca. Oczywiście przy najbliższej okazji powiem to wszystko lekarzowi, tylko zastanawiam się czy któraś z dziewczyn też tak miała.

Gość no i co z tego ze w czerwcu
bylas u gina i wszystko bylo ok jak teraz mozesz miec infekcje:-O dziewczyno stgarasz sie o dziecko i taka tepa jestes ze musisz topa pisac zamiast do lekarza isc???????

Gość Rudy_Loczek
Obrażać to sobie możesz kogoś innego. Co za chamstwo ! Człowiek szuka zrozumienia ale jak zwykle w sieci można liczyć tylko na krytykę wszechwiedzących

Gość dzumaaaaaaaaaaaaaaaaaa
DO LEKARZA I TYLE i to zaraz Nikt tu Ci właściwej odpowiedzi nie da

Gość Rudy_Loczek
A do Twojej wiadomości - to zapewne jestem częściej u ginekologa od Ciebie, bo przynajmniej raz w m-cu. Teraz w lipcu też się wybieram. Proszę o dpowiedzi osoby życzliwe, które miały podobną sytuację.

ciekawe skad wiesz ze ja czesciej od ciebie u gina jestem :D dziewczyno idz sie leczyc na glowe :-Ojak mi cos dolega to do lekarza ide i tyle w temacie.

ale ja wiem o co ci chodzi. chcesz tylko uslyszec ze to pierwsze objawy ciazy :D wody plodowe to pewnie juz sa :-O

Gość nikanik
Wiesz, trudno cokolwiek powiedzieć, bo jeden objaw u dwóch osób może oznaczać coś zupełnie innego. Tak czy inaczej nie jest to norma i musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać do wizyty.

Gość jutiklusti
ja tak miałam przez dość długi czas i nie wiem do końca co było przyczyną: jeden lekarz uznał, że te wodniste upławy są wywołane nadżerką, która cały czas wydziela taki specyficzny płyn surowiczy drugi nie wiedział co mi jest, a że USG było niepokojące (powiększony jajnik) przeszłam laparoskopię, po czym się okazało, że miałam zespół policystcznych jajników..guzki usunięto sama nie wiem, ale po zabiegu nie mam już tych epizodów z wodą z pochwy, chociaż nadżerka jest nadal... musisz to wyjaśnić, współczuję, bo wiem jak to może uprzykrzać życie :o

Gość Rudy_Loczek
Jak widać niektórzy są bardzo pomocni - za te rady bardzo dziękuję, ale niektórzy chcą tylko prowokować, wkurzać - wasza sprawa - nie będę zwracać uwagi na takich... cóż w cuda nie wierzę, staram się o dziecko od trzech lat bez rezultatu (zagmatwana historia), u lekarza jestem aż za często-czasami parę razy w m-cu i wcale nie chcę usłyszeć że to ciąża - napisałam, że staramy się o dziecko, gdyż regularny sex jest bardzo ważny przy tego typu sytuacjach jak moja. Rozpisywać się więcej nie będę - po prostu jak ktoś ma coś mądrego do napisania w tym temacie to niech skrobnie.

Gość Rudy_Loczek
Dzięki za odpowiedź jutiklusti Z lekarzami też różnie bywa, diagnottzy są różne, nie wiadomo komu wierzyć i w co wierzyć. Co do nadżerki to nie jestem jej posiadaczką, a laparoskopię też miałam rok temu. Wykryto wtedy u mnie wodniaka na lewym jajowodzie i nic więcej. Poobserwuję siebie jeśli będzie nadal tak samo - zadzwonię do lekarza.

Gość gość
Mozliwe ze to candida. Ja sie zarazilam raz to mialam wrazenie jak bym siedziala w wilgotnych spodniach (bylo to jesienia) i mega dyscomfort po masci na candide w moment jak by mi ktos tylek osuszyl

Gość Cleo1976
Wodnisty śluz może też występować: tuż po miesiączce, tuż przed nią l ub nawet czasem jako zapowiedź dni płodnych.Żeby wiedzieć, jak jest w konkretnym przypadku, trzeba obserwować cykl.A zakażeniu kandydozą zwykle towarzyszy świąd, pieczenie, charakterystyczny zapach...

Gość gość
Otwieram lodówkę a tam cleo