Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowy sorbet

Quinny Zapp Xtra

Polecane posty

Gość cytrynowy sorbet

Witam. Planuje zakup tego wózeczka dla córki ale ze nie miałam nigdy nic wspólnego z wózkami tej marki to prosiła bym szczęsliwych posiadaczy tego modelu o szczerą opinie a zalezy mi bardzo na tym bo siedzisko moze być obrócone w 2 strony, i jeszcze jedna rzecz nie daje mi spokoju te nieszczęsne siedzenie kubełkowe jak to sie sprawuje ?? Bardzo prosze o opinie

Gość 3e4r5t67yu8i9kjh
to jest drogi wózek, nie masz na co kasy wydawac babo. we łbach się poprzewracało. będzie rodzinę głodzić, żeby sie z wózkiem pokazac.

Gość cytrynowy sorbet
Pytałam o opinie na temat wózka a nie na temat tego czy bede głodzić rodzine czy nie. Nie będe sie tu wykócac i prosze tylko o opinie na temat wózka w innej sprawie głosu zabierać nie będe. A ile ten wózek kosztuje to ja dobrze wiem

Gość 3e4r5t67yu8i9kjh
no to jak dobrze wiesz to po chuj tutaj pytasz, skoro wiesz że musisz głodzić rodzinę, żeby pokazać się z takim wózkiem.

Gość cytrynowy sorbet
Moze sie wypowie osoba która posiada ten wozek??

Gość dfrgtgggggg
nikt nie ma takiego wózka, bo po chuja kupować takiego drogioegio wózka? można taniej i lepiej. nie głodzimy rodziny.

Gość KAJAMAMAOLEŃKI
ja mam Quinny Zapp ale to co mnie wkurza w tym wózku to małe kółka one po prostu sa okropne .Na kazdym wyboju dziecko podskakuje jak na trampolinie ,nie jest to wygodne.Nie wiem moze tamten ma wieksze kółka?

Gość cytrynowy sorbet
niw wiem wlaśnie nie widzialam go na zywo

Gość wczoraj toczył sie tu wątek
sfrustrowanej dziś taki, ale jaja pisałem, że kupiłem używkę i sprzedałem potem z niewielką stratą, zyebały mnie niektóre, że tylko nowe gówno można kupować. U ciebie w wątku podobnie się dzieje. ACH

Gość Ja go co prawda...
nie posiadam. Z ciekawości zajrzałam jak wygląda. Autorko, ja bym się obawiała właśnie tych małych kółek (bo chyba słabo amortyzują) i tych dwóch rączek + jednego kółka z przodu. Nieraz coś trzyma się w jednej ręce i bałabym się, że wózek się przewróci, gdyby go pchać jedną ręką. Pewnie ma dużo zalet, wygląda solidnie i jest lekki. Ja zakupiłam dla dziecka ciężki, ale w 4 pompowanymi kołami i taki prowadzi się jednym palcem. Pooglądaj sobie jeszcze inne wózki (np. Maxi Cosi). No i właśnie jeśli masz możliwość to sprawdź "na żywo", bo nikt inny nie będzie lepiej wiedział, czy Ci wygodnie, jak Ty sama :) Rozumiem Cię doskonale, bo ja też bardzo długo poszukiwałam wózeczka i pytałam, czytałam, oglądałam w sklepach. Powodzenia w wyborze :)

Gość do Wczoraj...
czytałam wczoraj tamten wątek. Tragedia... CO kogo obchodzi ile kto kasy wydał... Popieram Cię, że lepiej używany a lepszy, niż jakiś badziewny, gdzie dziecko nie chce spać, albo może wypaść. Ile razy słyszało się: a to mi się pasek zerwał, a to rurka odpadła, a to hamulec się zaciął. A firmowy, lecz używany może długo posłużyć i co najważniejsze - lotne szkodliwe substancje (które są w każdym) już dawno wywietrzały... A po praniu jak nówka.

Gość wczoraj toczył sie tu wątek
dokładnie tak jest, quinny można było całego wyprac, widziałem marketowe badziewie, którego nie dało się całego rozebrać do prania.

Gość kucyk pony
Ja mam Quinny Zapp. Wybrałam wersje bez ruchomego siedziska, bo zalezalo mi aby wozek był lekki i składał sie do najmniejszych rozmiarów. Dla mnie jest swietny i doskonale spełnia moje oczekiwania. Przetestowałam cała mase małych spacerówek i ten sie zdecydowanie wyrozniał jakością, wygodą dla dziecka, łatwoscia prowadzenia i designem. Pamietaj tylko, ze to swietny wozek samolotowo - galeryjny. Na zakupach w centrum handlowym sprawdzi sie idealnie, ale wycieczka po dziurawych chodnikach czy w teren ani dla Ciebie ani dla dziecka przyjemna nie bedzie. Ale tak jest w przypadku każdej parasolki. A Quinny i tak na tym polu raczej przoduje. Ja do wyjazdów na służze spacery po miescie czy do lasu mam mure 3 i to dla mnie wózek idealny. Tyle ze duży i dlatego kupiłam jeszcze zappa jako wersje wyjazdowa. I wcale nie był drogi. Ja zamawialam przez allegro.

dla mnie quinny to firma wysokiej jakości, dlatego też wózki są bardzo dobre i ludzie sobie chwalą, płacą za autentyczną jakość

Gość gość
Mam ten wózek i korzystałam z niego od urodzenia synka. Ma rewelacyjne siedzisko/lezankę, w ktorej wygodnie lezy już nawet 3 miesieczny bobas. Rewelacyjnie się pierze oraz składa. A mozliwosc zmiany kierunku oraz kąta siedziska - bezcenna. w zad: nie jest lekki, prowadzic się jedną ręką nie da, bo ma trzy kółka. Natomiast jest blokada przedniego koła i wtedy bez problemy. I jak ktos napisał wczesniej - nie jest to wózek na wertepy. Reasumując, kupiła bym go jeszcze raz.

dobrze wiedziec, ja kupilam co prawda dla roczniaka, bo jezdzilismy wczesniej wozkiem 3w1, no ale przyznam, ze bardzo dobrze mi sie jezdzi, jest skrętny, zwinny, sto razy lzej niz spacerowka od wozka 3w1

Gość gość
Ja mam quinny zapp xtra2. Te co na niego narzekaja,to ich po prostu nie stac

Gość gość
a czy mozna go wyprac w calosci?

Gość XxxXx XxxXx
Restauracja gąska ulica Limanowskiego Kraków Polecam tę restauracje za wspaniałe jedzenie, polski klimat , miła obsługa